Incredibil cum arată acum Mircea Solcanu. În ce condiții trăiește umile după ce a dispărut de la TV

26 ianuarie 2022

Mircea Solcanu a făcut dezvăluiri dureroase despre viața pe care o trăiește. El primește o penise de handicap, după operația pe creier suferită în urmă cu 12 ani. Fostul prezentator tv s-a schimbat radical fizic.

mircea solcanu acasa jpg

 Mircea Solcanu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România și făcea furori cu Cabral pe postul acasă TV. După mai multe probleme medicale și o gafă în direct, fosta vedetă Pro TV trăiește o viață total diferită față de perioada 2000, în care era în glorie și se bucura de celebritate.

Problemele de sănătate au contribuit și ele la retragerea din shobiz, iar acum trăiește la Constanța și vrea să se facă actor. „Studiez, mă pregătesc de licență în arta actorului. Fac această licență pentru că un mare actor, care nu mai e printre noi, mi-a zis că de ce nu mă duc la teatru fiindcă am talent. Iar într-o bună zi m-am gândit că aș putea încerca și asta. Deja repet la spectacolul de licență. În luna iunie vom avea 5 reprezentații ale piesei, este o comedie foarte interesantă, scrisă în anii 60, dar foarte actuală.”, a declarat Mircea Solcanu în emisiunea lui Cristi Brancu.

Mircea Solcanu trăiește din pensia de handicap

După operația la creier suferită în 2012, Mircea Solcanu s-a ales cu o penise de handicap, în valoare de 800 de lei. Iar pentru activitatea profesională parcursă de-a lungul vieții, el mai primește încă 80 de lei.

 „Este perfect adevărat, trăiesc din pensie. Dar nu numai pensia mea e mica, ci a tuturor persoanelor cu handicap. Am 800 de lei și, pentru toți anii lucrați, mi s-au mai adăugat la pensie 80 de lei. Ăștia sunt banii pe care ii iau, 880 lei. Îi îndemn pe colegii jurnaliști să se mai ducă pe la Casa de Pensii, să se uite bine ce contracte semnează și în ce condiții pentru că, la un moment dat, pensia nu iartă pe nimeni. Am lucrat prin anumite locuri și nu apare că am lucrat, dar nu de la trusturile de presă unde am fost angajat. De acolo îmi vin cei 80 de lei. Situatia mea cred că poate fi o lecție pentru toți colegii mei. Când ești jurnalist ți se pare că faci o chestie foarte mișto și nu îți mai pasă de aspecte legate de viața ta. Acum, mă descurc cu greu, nu pot să spun că dansez într-un picior. Exact ca celelalte persoane cu handicap și dizabilități. La toți ni-i greu! Mă gândesc că, dacă ceilalți se descurcă, trebuie să mă descurc și eu”, a mai spus Solcanu la Exclusiv VIP.

stanga
dreapta
mircea solcanu png
mircea solcanu 1 jpg
mircea solcanu jpg
mircea solcanu acum png
mircea solcanu jpg
mircea solcanu acasa jpg

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg