Mama lui Mircea Solcanu a murit. Mesajul plin de durere al fostului prezentator

Ultima actualizare:

Cea mai mare temere a fostului prezentator a devenit, din nefericire, realitate. Mama lui Mircea Solcanu s-a stins din viață, după lupta crâncenă pe care a dus-o cu o boală incurabilă. Iată mesajul plin de durere al fostului moderator de la Acasă TV!

Mama lui Mircea Solcanu a murit Foto: Captură
Mama lui Mircea Solcanu a murit Foto: Captură

Mircea Solcanu povestea recent pentru Click! cum își petrece majoritatea timpului îngrijind-o pe cea care i-a dat viață, care în urma unei boli cumplite, ajunsă în fază terminală, nu s-a mai putut deplasa și a rămas imobilizată la pat.

Având în vedere starea precară de sănătate a mamei lui Mircea Solcanu, în cele din urmă inevitabilul s-a produs, femeia încetând din viață. Deși se aștepta, durerea este la fel de mare, iar Mircea Solcanu a dat trista veste prin intermediul unui mesaj dureros, publicat pe rețelele de socializare.

„De ieri lui mami i-au crescut aripi.. Poți fi mândră de ele. Acum și eu și Cristina (sora lui n.r) știm că numele nostru e imprimat pe o aripă de înger, ce zboară sus în cer!”, a scris Mircea Solcanu în mediul online, alături de o imagine în care apărea mama lui, zâmbind, pe vremea când aceasta nu era bolnavă.

A stat alături de mama lui până la ultima suflare

Click! a vorbit recent cu Mircea Solcanu, care ne-a dezvăluit că trece în prezent printr-o perioadă tulbure. Pe lângă starea delicată a mamei sale, căreia trebuia să îi fie mereu alături, având în vedere că era imobilizată la pat, i-au revenit și lui problemele de sănătate. 

Din noiembrie mi-am petrcut timpul cu mama, 24 din 24, am învățat ușor-ușor și în timp cum să ai grijă de un om care este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl, mai fac de mâncare și cumpărături (..)”, a povestit Mircea Solcanu, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.   

Fostul prezentator ne-a oferit ulterior declarații suplimentare, explicând că tumora pe creier i-a revenit, provocându-i dureri cumplite, iar dacă nu se operează curând riscă să rămână chiar fără vedere.

Citește și: Mircea Solcanu, viață nouă după operația pe creier. Unde s-a retras și cu ce se ocupă fosta vedetă TV

I-au revenit problemele de sănătate. Dacă nu se operează, riscă să rămână orb!

Problemele de sănătate mi-au reapărut, tumora s-a refăcut, am dureri cumplite de cap uneori și cu toate astea mă descurc în continuare. (..)

Încă nu am fost la neurolog, că nu am când! Dacă nu mă operez de dată asta, îmi pierd vederea. Nu cred că mai vreau să mă operez. O să apese pe nervul optic și o să îmi pierd și vederea. Acum se extinde spre nervul optic. După ce am rămas jumătate surd, urmează și orb! (..)”, ne-a spus în exclusivitate Mircea Solcanu. Declarațiile complete pot fi urmărite AICI.

Amintim că Mircea Solcanu a mai fost operat în trecut pentru aceeași problemă medicală. A suferit o intervenție chirurgicală pe creier în acest sens, în Viena, însă cu toate acestea, a rămas aproape surd în cele din urmă. Mai multe informații puteți consulta în articolul următor:

Citește și: Drama lui Mircea Solcanu. Fostul prezentator a rămas surd după operația suferită pe creier

      Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net