Drama lui Mircea Solcanu continuă! Își îngrijește mama bolnavă în fază terminală

Mircea Solcanu trece prin clipe cumplite ╚Öi tr─âie╚Öte o adev─ârat─â dram─â pe care o prive╚Öte totu╚Öi ca pe o binecuv├óntare. Fostul prezentator de la Acas─â TV  a ajuns s─â doarm─â 3-4 ore pe noapte.

image

╚śi asta pentru c─â, pe l├óng─â problemele lui de s─ân─âtate care se pare c─â au reap─ârut, mama lui sufer─â de o boal─â cumplit─â, aflat─â ├«n faz─â terminal─â, iar Solcanu face tot ce poate c─â s─â ├«i fie al─âturi ╚Öi s─â o ajute pe cea mai drag─â femeie din via╚Ťa sa. 

Citește și: Incredibil cum arată acum Mircea Solcanu

ÔÇ×├Än afar─â de studiile mele la Facultatea de teatru a Universit─â╚Ťii Ovidius nu prea fac mare lucru. ├Ämi petrec via╚Ťa acas─âÔÇŽTrec printr-o perioad─â mai delicat─â, mama mea este suferind─â ╚Öi trebuie s─â ├«mi petrec mai mult timp aici, ├«mpreun─â cu ea ╚Öi cu sora mea. Din noiembrie mi-am petrcut timpul cu mama, 24 din 24, am ├«nv─â╚Ťat u╚Öor-u╚Öor ╚Öi ├«n timp cum se are grij─â de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamper╚Öi, mai sp─âl, mai fac de m├óncare ╚Öi cump─âr─âturi ╚Öi 3-4 ore merg ╚Öi la repeti╚Ťii la spectacolul de licen╚Ť─â, care va fi probabil pe la ├«nceputul lui iunie", a povestit Mircea Solcanu, ├«n emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV. 

├Än plus, pe l├óng─â drama din via╚Ťa lui, cu suferin╚Ťa mamei sale ╚Öi faptul c─â a fost cumva uitat ╚Öi de prieteni, iar c─â╚Ťelul s─âu, Rich a murit recent, lui Mircea Solcanu i-au reap─ârut problemele mai vechi de s─ân─âtate ╚Öi i s-a ÔÇ×reactivatÔÇŁ cumva tumora.

stanga
dreapta
IMG 2542 jpg
IMG 2543 JPG
IMG 2544 JPG
IMG 2545 jpg
IMG 2546 JPG
IMG 2547 jpg

ÔÇ×Problemele de s─ân─âtate mi-au reap─ârut, tumora s-a ref─âcut, am dureri cumplite de cap uneori ╚Öi cu toate astea m─â descurc ├«n continuare. Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, c─â╚Ťelul meu, Rich, care mi-a fost al─âturi 14 ani ╚Öi cel mai bun prieten, ╚Öi asta, pe l├óng─â toate problemele care sunt cu mama! De ce mi se ├«nt├ómpl─â asta? Eu consider c─â de fapt acestea sunt ni╚Öte binecuv├óntari ╚Öi dac─â stau s─â m─â g├óndesc ╚Öi s─â aplic ceea ce am ├«nv─â╚Ťat din spiritualitate, crucea f─âr─â Hristos e doar un cuier de lemn ╚Öi via╚Ťa f─âr─â suferin╚Ť─â e degeaba!ÔÇŁ, a m─ârturist Mircea Solcanu la emisiunea Exclusiv VIP, printre lacrimi ╚Öi vizibil emo╚Ťionat, acolo unde a avut o interven╚Ťie prin Skype.

ÔÇ×╚śi eu m-am ├«mpiedicat pe drum, ╚Öi am c─âzut ╚Öi la un moment dat am tot vrut s─â renun╚Ť, dar totu╚Öi Dumnezeu m-a ├«nt─ârit ├«n fiecare clip─â a vie╚Ťii mele ╚Öi la ora asta pot s─â z├ómbesc chiar dac─â probleme sunt acestea, c├óteva dintre ele, pe care le-am enumerat! Tratamentul pentru ce am eu, ├«nseamn─â o nou─â interven╚Ťie chirurgical─â, dar ├«nc─â nu m-am ocupat pentru c─â prioritatea ├«n via╚Ťa mea a fost mama. ╚śi mie ├«mi vine greu s─â cred c─â pot s─â trec prin asta, Dumnezeu m─â ├«nt─âre╚Öte ├«n fiecare zi, dincolo de crucea lui Hristos, eu v─âd adev─ârul ├Änvierii!ÔÇŁ, i-a mai spus Mircea Solcanu lui Cristi Brancu.

Mircea Solcanu este nevoit s─â se opereze din nou 

Contactat de Click! Mircea Solcanu a f─âcut unele complet─âri cu privire la starea lui de s─ân─âtate.

Vezi ╚Öi: Ce pensie are Mircea Solcanu 

ÔÇ×├Änc─â nu am fost la neurolog, c─â nu am c├ónd! Dac─â nu m─â operez de dat─â asta, ├«mi pierd vederea. Nu cred c─â mai vreau s─â m─â operez. O s─â apese pe nervul optic ╚Öi o s─â ├«mi pierd ╚Öi vederea. Acum se extinde spre nervul optic. Dup─â ce am r─âmas jum─âtate surd, urmeaz─â ╚Öi orb! Dar privesc partea bun─â. Asocia╚Ťia Nev─âz─âtorilor din Constan╚Ťa are trupa de teatru! Nu ├«mi este team─â! Nici data trecut─â nu am vrut s─â m─â operez dar au insistat cei din jurul meu. A reu╚Öit opera╚Ťia ╚Öi au urmat 10 ani ├«n care am fost s─ân─âtos, dar cu alte greut─â╚Ťi, unele de neimaginat!ÔÇŁ, a spus Mircea Solcanu pentru ziarul Click!

De╚Öi a disp─ârut de 8 ani din spa╚Ťiul public ╚Öi s-a mutat la Constan╚Ťa, Mircea Solcanu nu a fost uitat ╚Öi este mereu recunoscut pe strad─â.

      Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
david webp
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
lavinia parva4 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png
BeFunky collage (36) jpg
FotoJet jpg