Drama lui Mircea Solcanu continuă! Își îngrijește mama bolnavă în fază terminală

Mircea Solcanu trece prin clipe cumplite și trăiește o adevărată dramă pe care o privește totuși ca pe o binecuvântare. Fostul prezentator de la Acasă TV  a ajuns să doarmă 3-4 ore pe noapte.

image

Și asta pentru că, pe lângă problemele lui de sănătate care se pare că au reapărut, mama lui suferă de o boală cumplită, aflată în fază terminală, iar Solcanu face tot ce poate că să îi fie alături și să o ajute pe cea mai dragă femeie din viața sa. 

Citește și: Incredibil cum arată acum Mircea Solcanu

„În afară de studiile mele la Facultatea de teatru a Universității Ovidius nu prea fac mare lucru. Îmi petrec viața acasă…Trec printr-o perioadă mai delicată, mama mea este suferindă și trebuie să îmi petrec mai mult timp aici, împreună cu ea și cu sora mea. Din noiembrie mi-am petrcut timpul cu mama, 24 din 24, am învățat ușor-ușor și în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl, mai fac de mâncare și cumpărături și 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență, care va fi probabil pe la începutul lui iunie", a povestit Mircea Solcanu, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV. 

În plus, pe lângă drama din viața lui, cu suferința mamei sale și faptul că a fost cumva uitat și de prieteni, iar cățelul său, Rich a murit recent, lui Mircea Solcanu i-au reapărut problemele mai vechi de sănătate și i s-a „reactivat” cumva tumora.

„Problemele de sănătate mi-au reapărut, tumora s-a refăcut, am dureri cumplite de cap uneori și cu toate astea mă descurc în continuare. Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu, Rich, care mi-a fost alături 14 ani și cel mai bun prieten, și asta, pe lângă toate problemele care sunt cu mama! De ce mi se întâmplă asta? Eu consider că de fapt acestea sunt niște binecuvântari și dacă stau să mă gândesc și să aplic ceea ce am învățat din spiritualitate, crucea fără Hristos e doar un cuier de lemn și viața fără suferință e degeaba!”, a mărturist Mircea Solcanu la emisiunea Exclusiv VIP, printre lacrimi și vizibil emoționat, acolo unde a avut o intervenție prin Skype.

„Și eu m-am împiedicat pe drum, și am căzut și la un moment dat am tot vrut să renunț, dar totuși Dumnezeu m-a întărit în fiecare clipă a vieții mele și la ora asta pot să zâmbesc chiar dacă probleme sunt acestea, câteva dintre ele, pe care le-am enumerat! Tratamentul pentru ce am eu, înseamnă o nouă intervenție chirurgicală, dar încă nu m-am ocupat pentru că prioritatea în viața mea a fost mama. Și mie îmi vine greu să cred că pot să trec prin asta, Dumnezeu mă întărește în fiecare zi, dincolo de crucea lui Hristos, eu văd adevărul Învierii!”, i-a mai spus Mircea Solcanu lui Cristi Brancu.

Mircea Solcanu este nevoit să se opereze din nou 

Contactat de Click! Mircea Solcanu a făcut unele completări cu privire la starea lui de sănătate.

Vezi și: Ce pensie are Mircea Solcanu 

„Încă nu am fost la neurolog, că nu am când! Dacă nu mă operez de dată asta, îmi pierd vederea. Nu cred că mai vreau să mă operez. O să apese pe nervul optic și o să îmi pierd și vederea. Acum se extinde spre nervul optic. După ce am rămas jumătate surd, urmează și orb! Dar privesc partea bună. Asociația Nevăzătorilor din Constanța are trupa de teatru! Nu îmi este teamă! Nici data trecută nu am vrut să mă operez dar au insistat cei din jurul meu. A reușit operația și au urmat 10 ani în care am fost sănătos, dar cu alte greutăți, unele de neimaginat!”, a spus Mircea Solcanu pentru ziarul Click!

Deși a dispărut de 8 ani din spațiul public și s-a mutat la Constanța, Mircea Solcanu nu a fost uitat și este mereu recunoscut pe stradă.

      Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net