Drama lui Mircea Solcanu. Fostul prezentator a rămas surd după operația suferită pe creier

Ultima actualizare:

Mircea Solcanu s-a retras din lumina reflectoarelor de ani buni. Se confruntă cu probleme grave de sănătate și a rămas aproape surd. A suferit o intervenție chirurgicală în Viena, iar acum se gândește cu groază la ziua de mâine.

image

Fostul prezentator TV, Mircea Solcanu a vorbit despre problemele cu care se confruntă și despre cum l-a afectat pandemia. Mircea mărturisește că se simte copleșit, dar încearcă să rămână optimist, în ciuda tuturor obstacolelor pe care le întâlnește. 

"Trăiește, învață și își vede de sufletul lui cum poate și încearcă să se descurce mai bine. De foarte multe ori nu face și nu se descurcă, dar se străduiește, a fost răspunsul lui Mircea atunci când a fost întrebat cum se descurcă". 

Mircea a dezvăluit că nu îl mai interesează lucrurile care cândva îi făceau plăcere și că în prezent se concentrează asupra propriei persoane. 

"În afara studiilor, cu nimic. Nu mai găsesc plăcerea în lucrurile care odată îmi plăceau. Încerc să îmi definesc alte lucruri de care să mă bucur. Însă până acum, în afară de credință și sufletul meu, nu am găsit".

În 2012, Mircea a fost operat la Viena, iar medicii i-au salvat viașa pusă în pericol din cauza unei tumori pe creier. În prezent, starea lui de sănătate este una mai bună, însă moralul fostului prezentatorul nu este unul ridicat. 

"Nu mă mai mișc ca la 20 de ani, dar probleme majore din cauza tumorii nu am. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului. Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă. Și, în timp, am rămas fără auz deloc la urechea dreaptă", a dezvăluit Mircea.

Mircea s-a întors în orașul natal

Mircea s-a mutat din București în orașul natal, Constanța și povestește că viața sa nu este plină de evenimente deosebite, ci doar de încercări de a găsi fericirea în lucrurile mărunte. 

"M-am reîntors la Constanța care e orașul meu natal, mi-am lăsat părul lung, l-am mai tăiat de curând. Însă oamenii cred că îmi recunosc ochii și vocea, deși nu îmi mai doresc. Singurul lucru care contează este că atunci când oamenii mă recunosc, zâmbesc, iar asta îmi este suficient", a povestit Mircea, într-un interviu acordat publicației Ciao. 

Mircea Solcanu se pregătește pentru examenul de licență

În ciuda faptului că sănătatea sa nu este tocmai bună, Mirce Solcanu și-a găsit activități care să îi țină minta ocupată. În momentul actual învață pentru examenul de licență pe care îl va susține în luna iunie. În urma tragediei cu care s-a confruntat, Mircea Solcanu declară că a învățat multe lucruri despre propria persoană și a devenit mai tolerant cu cei din jur.

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net