Drama lui Mircea Solcanu. Fostul prezentator a r─âmas surd dup─â opera╚Ťia suferit─â pe creier

Mircea Solcanu s-a retras din lumina reflectoarelor de ani buni. Se confrunt─â cu probleme grave de s─ân─âtate ╚Öi a r─âmas aproape surd. A suferit o interven╚Ťie chirurgical─â ├«n Viena, iar acum se g├ónde╚Öte cu groaz─â la ziua de m├óine.

image

Fostul prezentator TV, Mircea Solcanu a vorbit despre problemele cu care se confrunt─â ╚Öi despre cum l-a afectat pandemia. Mircea m─ârturise╚Öte c─â se simte cople╚Öit, dar ├«ncearc─â s─â r─âm├ón─â optimist, ├«n ciuda tuturor obstacolelor pe care le ├«nt├ólne╚Öte. 

"Tr─âie╚Öte, ├«nva╚Ť─â ╚Öi ├«╚Öi vede de sufletul lui cum poate ╚Öi ├«ncearc─â s─â se descurce mai bine. De foarte multe ori nu face ╚Öi nu se descurc─â, dar se str─âduie╚Öte, a fost r─âspunsul lui Mircea atunci c├ónd a fost ├«ntrebat cum se descurc─â". 

Mircea a dezv─âluit c─â nu ├«l mai intereseaz─â lucrurile care c├óndva ├«i f─âceau pl─âcere ╚Öi c─â ├«n prezent se concentreaz─â asupra propriei persoane. 

"├Än afara studiilor, cu nimic. Nu mai g─âsesc pl─âcerea ├«n lucrurile care odat─â ├«mi pl─âceau. ├Äncerc s─â ├«mi definesc alte lucruri de care s─â m─â bucur. ├Äns─â p├ón─â acum, ├«n afar─â de credin╚Ť─â ╚Öi sufletul meu, nu am g─âsit".

stanga
dreapta
mircea solcanu 1 jpg
mircea solcanu jpg
mircea solcanu acasa jpg
mircea solcanu acum png
mircea solcanu jpg
mircea solcanu png

├Än 2012, Mircea a fost operat la Viena, iar medicii i-au salvat via╚Öa pus─â ├«n pericol din cauza unei tumori pe creier. ├Än prezent, starea lui de s─ân─âtate este una mai bun─â, ├«ns─â moralul fostului prezentatorul nu este unul ridicat. 

"Nu m─â mai mi╚Öc ca la 20 de ani, dar probleme majore din cauza tumorii nu am. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului. Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreapt─â. ╚śi, ├«n timp, am r─âmas f─âr─â auz deloc la urechea dreapt─â", a dezv─âluit Mircea.

Mircea s-a întors în orașul natal

Mircea s-a mutat din Bucure╚Öti ├«n ora╚Öul natal, Constan╚Ťa ╚Öi poveste╚Öte c─â via╚Ťa sa nu este plin─â de evenimente deosebite, ci doar de ├«ncerc─âri de a g─âsi fericirea ├«n lucrurile m─ârunte. 

"M-am re├«ntors la Constan╚Ťa care e ora╚Öul meu natal, mi-am l─âsat p─ârul lung, l-am mai t─âiat de cur├ónd. ├Äns─â oamenii cred c─â ├«mi recunosc ochii ╚Öi vocea, de╚Öi nu ├«mi mai doresc. Singurul lucru care conteaz─â este c─â atunci c├ónd oamenii m─â recunosc, z├ómbesc, iar asta ├«mi este suficient", a povestit Mircea, ├«ntr-un interviu acordat publica╚Ťiei Ciao. 

Mircea Solcanu se preg─âte╚Öte pentru examenul de licen╚Ť─â

├Än ciuda faptului c─â s─ân─âtatea sa nu este tocmai bun─â, Mirce Solcanu ╚Öi-a g─âsit activit─â╚Ťi care s─â ├«i ╚Ťin─â minta ocupat─â. ├Än momentul actual ├«nva╚Ť─â pentru examenul de licen╚Ť─â pe care ├«l va sus╚Ťine ├«n luna iunie. ├Än urma tragediei cu care s-a confruntat, Mircea Solcanu declar─â c─â a ├«nv─â╚Ťat multe lucruri despre propria persoan─â ╚Öi a devenit mai tolerant cu cei din jur.

   Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News,Facebook ╚Öi Instagram!  

276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
david webp
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
lavinia parva4 png
5 front bac toata clasa jpg
image
image
image
image
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png
BeFunky collage (36) jpg
FotoJet jpg