Locul unde Diana Bart își găsește „oaza de linişte şi de poveste”: „E în antiteză cu agitaţia din viaţa profesională”

Ultima actualizare:

Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la Prima TV, aşa că nu este de mirare că va avea un nou show tv pe mână. Diana Bart lucrează de aproape 20 de ani în televiziune şi este foarte pasionată de meseria sa, aşa că, atunci când a primit oferta de a modera încă un show, deşi programul i s-a încărcat peste măsură, nu a putut refuza. Cât de curând, alături de Cove, va prezenta şi emisiunea “Primii câştigă”...

Diana Bart va prezenta, în  curând la Prima TV,  un nou show tv,  “Primii câştigă”
Diana Bart va prezenta, în curând la Prima TV, un nou show tv, “Primii câştigă”

Ce mai faci?

Toate-s bune, mulţumesc! Sunt prinsă între carieră, proiecte şi familie - acest carusel care mie îmi place şi îmi dă aripi.

Ce înseamnă cariera tv pentru tine?

Este o parte din definiţia mea, este fundamentul meu ca individ, ca mamă, ca soţie. Este ceea ce mă motivează în fiecare zi să devin tot mai bună şi să fiu exemplul pentru copiii mei.

De câţi ani lucrezi în televiziune?

În 2004 am început. Ehee, ca un gând au zburat cei aproape 20 de ani, dar am făcut atât de multe în toată aceasta perioadă...

Ce îţi place cel mai mult la job-ul tău?

Cel mai mult îmi place că, odată cu această meserie, am învăţat să fiu mult mai receptivă, atentă la detalii, la tot ceea ce mă înconjoară, la oameni, la ceea ce transmit ei, verbal şi non-verbal, iar asta mă ajută foarte mult în evoluţia mea. Îmi place provocarea continuă.

Ce prezinţi în acest moment la Prima TV?

Prezint “Flash Monden”, deja ajuns la al 10-lea sezon. Ne vedem în fiecare zi de marţi până vineri, de la ora 17.30. Avem şi retrospectiva săptămânii, în fiecare sâmbătă, la 11.00. Urmează însă şi o nouă provocare alături de Cove, în curând: “Primii câştigă”.

Se schimbă vremurile şi tendinţele în televiziune. Eşti pregătită pentru a face tranziţia către ce îşi doresc cei din noua generaţie?

Sunt de acord cu evoluţia, dar acea evoluţie constructivă, nu distructivă. Nu sunt de acord cu piţiponcelile şi maimuţărelile la tv. Nu au ce căuta, nu aduc nici un plus de valoare generaţiilor următoare. E în regulă că ne adaptăm digitalizării, că facem lucrurile cu repeziciune, dar hai să le facem frumos şi bine.

Apropo, ce crezi că îşi doresc tinerii zilelor de azi?

Superficialitate, e trist! Profunzimea, în schimb, ne apropie de oameni, de lucruri, de bucurii simple, care ne conturează sănătos şi care durează. Tot ce e lipsit de valoare e efemer...

Dar în viaţa de familie, cum e?

În antiteză cu agitaţia din viaţa profesională, acasă, în familie, găsesc oaza de linişte şi de poveste. Nu e uşor deloc cu doi copii, dar fericirea infinită pe care ne-o aduc fetiţele merită toată osteneala.

Ce-ţi mai fac fetele?

Amina are 2 ani şi 4 luni, iar Maira merge spre 6 ani. Sunt “delicioase”, ne aduc zâmbete în fiecare zi. Sunt două fetiţe foarte cuminţi. Merg împreună la aceeaşi şcoală şi este fascinant cum cea mică îşi doreşte şi ea să facă tot ceea ce vede la cea mare. Avem norocul că se înţeleg foarte bine şi se sprijină mereu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net