Se mai întoarce Teo Trandafir în televiziune? „Am luat-o cumva de la zero…” Vedeta ne vorbește despre prima ei dragoste

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A fost șoc pe piața media atunci când Teo Trandafir nu s-a mai regăsit în noua grilă a postului Kanal D. După un întreg deceniu petrecut cu „Teo Show” la Kanal D, vedeta s-a întors la prima ei dragoste: radioul. Simpatica prezentatoare ne-a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Click!, povestind cum anume gestionează noile provocări din carieră.

Teo Trandafir (55 de ani) a pus punct, deocamdată, în televiziune, și a luat-o de la capăt în radio. Emisiunea „Teo Show” nu s-a mai regăsit în noua grilă a postului turcesc Kanal D, iar vedeta s-a întors la prima ei dragoste, radioul.

Din 18 septembrie, Teo Trandafir prezintă emisiunea „Bară la bară”, alături de Mihai Hinda, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00, la postul Radio Impuls, și el parte al trustului turcesc Doğan Media International SA.

Teo Trandafir: „Radioul este prima mea iubire”

Teo Trandafir a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Click!, despre noile provocări din cariera sa, dar și despre fiica sa, Maia, care a împlinit anul acesta 18 ani.

Click!: Teo, cum ai făcut trecerea de la televiziune la radio? Cât de dificilă fost grea acomodarea? Practic te-ai întors în radio după ani buni...

Teo: Fiind vorba despre același trust, trecerea a fost una firească, iar eu mă simt în elementul meu făcând radio, pentru că meseria mea de bază asta era. Nu a fost ca și când ar fi trebuit să învăț un lucru nou acum, deși nu m-aș da înapoi nici de la asta.

Știam cu cine fac emisiune, am mai colaborat cu Mihai Hinda pentru rubrica <Mașina timpului> și totul a fost perfect. Acomodarea nu a fost deloc grea, cu atât mai mult cu cât radioul este prima mea iubire.

Teo: „ La un moment dat, am uitat cum mă cheamă!”

Click!: Cea mai faină amintire de la începuturi, când abia îți făceai intrarea la radio?...

Teo: Aveam emoții atât de mari încât nu eram în stare să duc până la capăt știrile, pentru că eu am fost prezentator de știri la început. Eram nevoită să iau aer înainte.

Îmi aduc aminte că, la un moment dat, am uitat cum mă cheamă, pentru că la final de jurnal trebuia să mă prezint. Sunt multe amintiri frumoase. Eu am debutat la radio când erau zorii radioului privat în România. Atmosfera, oamenii, totul era frumos atunci pentru că eram puțini.

„Oricând poate apărea un proiect interesant în televiziune”

Click!: Ce îți place cel mai mult la radio?

Teo: Libertatea, faptul pentru că la radio, așa cum spune bunul meu prieten Gicu Gojira, îți flexezi cu adevărat <mușchiul>, pentru că nu ai niciun fel de ajutor, artificii de genul: decor, machiaj. La radio nu te ajuta nimic în afară de propriul intelect.

Click!: Ce muzică asculți în ultima vreme? O piesă preferată, care te urmărește?...

Teo: Întotdeauna am ascultat rock. Acum a apărut o forma de rock amestecat cu folclor care îmi place foarte mult. Ascult și muzica de astăzi care este un pop, care mie mi se potrivește și îmi place. Piesa pe care o ascult destul de des este „Spune-mi orice” a Andiei.

Click!: Ți-e dor de televiziune? Ce format te-ar mai atrage în tv?

Teo: Pentru mine radioul este acasă, locul unde mă simt foarte bine și îmi place atmosfera de la Radio Impuls. Am învățat că niciodată să nu spui niciodată, pentru că în televiziune și în radio totul este foarte dinamic și oricând poate apărea un proiect interesant.

„Maia își găsește drumul. Este la o vârstă interesantă și foarte ofertatantă”

Click!: Ce face Maia? Am fost suprinși să vedem cât de bine semănați într-o fotografie din copilărie, la aceeași vârstă amândouă. Care ar fi cele mai mari asemănări dintre voi?

Teo: Maia este bine. Îmi place să cred că își găsește drumul, cum am făcut cu toții la vârsta ei. Este o vârstă interesantă și foarte ofertatantă din punctul ăsta de vedere, pentru că poți să faci orice îți propui. Suntem amândouă doi oameni corecți, cu respect pentru semenii noștri și foarte empatice.

Click!: Dacă fiica ta și-ar dori să te urmeze în carieră ce sfaturi i-ai da?

Teo: Pentru început nu i-aș da niciun sfat, pentru că mi s-ar parea imprudent. Dar, dacă mi-ar cere un sfat, i l-aș da pe cel solicitat de ea. Am învățat că este bine să nu dai sfaturi dacă ele nu ți se cer.

Click!: În ce moment al carierei se află Teo Trandafir?

Teo: Mă aflu într-o etapă nouă, una în care mă simt bine. Mi se pare că am luat-o cumva de la zero, dar în alte condiții. Am senzația că viața este o spirală, istoria nu se repetă identic, pentru că tehnica este alta, gusturile diferă, dinamica radioului este alta. Eu sunt într-o perioadă în care reînvăț, alături de colegul meu Mihai Hinda, lucruri pe care, culmea, le știam.

Click! spune

Teo Trandafir s-a născut pe 2 iunie 1968, în Pitesti, județul Argeș și a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Secția arabă-engleză. Vedeta și-a început activitatea profesională în 1991, la Fun Radio Bucurelti, unde a lucrat inițial ca secretară, urmând ca după aceea să fie realizator de programe de știri.

Prima întâlnire cu publicul s-a petrecut în 1993, când Teo a început să lucreze la Pro FM. Debutul în televiziune s-a produs în 1994, la sfatul lui Mihai Tatulici. Teo a realizat la Tele 7abc emisiunea matinală „Bună Dimineața, România”, alături de Mircea Badea.

Teo și Mircea au debutat în 1997 la Antena 1 cu două programe : „Dimineața devreme” și „Teo & Mircea show”. În anul 2000, vedeta s-a mutat la Pro Tv, unde a realizat cea mai bună și de succes emsiune de divertisment, care îi purta numele „Teo”. Timp de șanse ani, Teo a fost emblema postului Pro Tv, pe care l-a părăsit în 2006.

Teo Trandafir a acceptat apoi oferta Realitatea Media, iar, din decembrie 2006, a fost numită director al televiziunii Romantica, ce urma să se relanseze în martie 2007.

În 28 noiembrie 2008, Teo s-a retras din televiziune. În 2011, vedeta a fost la un pas de moarte din cauza unei pancreatite acute. A reușit dupa 100 de zile de spitalizare să-și revină. Începând din luna septembrie 2013 până anul acesta, Teo a prezentat emisiunea „Teo Show” la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net