Teo Trandafir revine! Ce emisiune va prezenta vedeta

După un întreg deceniu petrecut cu emisiunea „Teo Show”, pe Kanal D, conducerea postului a informat-o pe Teo Trandafir că din această toamnă show-ul ei nu va mai continua să fie în grilă. Ei bine, se pare că fanii ei nu vor sta prea mult timp fără vedeta lor preferată, deoarece aceasta urmează să se întoarcă în locul de unde a început totul: la radio!

Teo Trandafir revine la radio / foto: Kanal D
Teo Trandafir revine la radio / foto: Kanal D

După undeva în jur de 10 ani petrecuți la emisiunea „Teo Show”, pe Kanal D, conducerea canalului a informat-o pe faimoasa Teo Trandafir că din această toamnă show-ul ei nu va mai continua să apară în grilă. Ei bine, în cele din urmă, se pare că Teo Trandafir nu va rămâne absentă pentru prea mult timp! Fanii ei nu vor sta prea mult timp fără vedeta lor preferată, deoarece aceasta urmează să se întoarcă în locul de unde a început totul: la radio!

Teo Trandafir urmează să revină la radio chiar din 18 septembrie, la postul Radio Impuls. Acesta aparține aceluiași trust ca și Kanal D, mai precis, Doğan Media International SA. Teo Trandafir va fi colega lui Mihai Hînda, iar vedeta deja a avut primele declarații despre revenirea ei în radio.

Teo Trandafir revine la radio

Emisiunea la care vor lucra împreună Teo Trandafir și Mihai Hînda se numește „Bară la bară”, care poate fi ascultată 16:00 și 19:00. Cei doi urmează să aibă împreună dialoguri pline de umor și veselie, pe tot felul de teme, alături de cei mai faimoși și îndrăgiți artiști de la noi din țară.  

Pe pagina ei de Instagram, Teo Trandafir a vorbit despre reîntoarcerea ei în radio, fiind foarte bucuroasă să împărtășească acest moment alături de fanii ei. „Când te întorci la o veche iubire, radioul, simți zâmbetul inflorind, in inima. Gata, e timpul sa ma bucur de @radioimpulsromania, de @mihaihinda, de luni pana vineri de la patru la șapte. Sigur, după-amiaza, de-aia suntem puși pe poante”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.

Cei doi nu sunt doar colegi, ci și foarte buni prieteni, iar amândoi s-au declarat încântați de faptul că vor lucra împreună la radio.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net