Cum a reușit Stela Popescu să-i schimbe viața lui Teo Trandafir! Abia acum s-a aflat: „Mi-a spus un lucru ce m-a marcat”

Ultima actualizare:

Teo Trandafir și-a câștigat un loc în rândul celor mai serioase și apreciate vedete de televiziune. De-a lungul anilor, și-a consolidat o carieră în mass-media, încercând să treacă peste momentele dificile și să țină cont de sfaturile persoanelor care contează, una dintre ele fiind chiar regretata Stela Popescu. 

image

Recent, prezentatoarea de televiziune a mărturisit că regretata artistă a României i-a oferit una dintre cele mai mari lecții ale vieții. Atât timp cât are puterea de a merge mai departe, nu trebuie să renunțe să facă ceea ce iubește. 

Teo Trandafir: „I-am urmat sfatul” 

Orice persoană aflată la început de drum în cariera pe care și-a ales-o știe cât de importante sunt sfaturile venite din partea persoanelor potrivite. Teo Trandafir a avut onoarea de a primi o povață despre viață de la regretata Stela Popescu, pe care și-a amintește și acum cu drag și recunoștință. 

„Cea mai mare lecție mi-a dat-o Stela Popescu care mi-a spus un lucru ce m-a marcat; . I-am urmat sfatul. Atâta vreme cât pot să fac ce fac, nu am de gând să mă las. Dacă m-am schimbat, cei din jur ar trebui să remarce, oameni pe care îi cunosc de mulți ani și care m-ar fi tras de mânecă dacă ar fi fost ceva în neregulă.”, a mărturisit Teo Trandafir, potrivit Ciao.ro.

Teo Trandafir, despre cel mai inconfortabile momente din cariera sa 

Vedeta a avut experiențe nenumărate de-a lungul carierei sale în televiziune, învâțând cum să gestioneze fiecare schimbare care apare într-un mod neașteptat. Una dintre ele a fost reprezentată de momentul în care unul dintre invitați, medic fiind, nu s-a putut prezenta, dar în locul lui a sosit altă persoană. În acel moment, ea i-a spus numele medicului, situație pe care a gestionat-o ulterior cu calm și umor. 

„La un moment dat unul dintre invitați nu a venit, pentru că este medic și era în gardă și în locul lui a venit altcineva. Nu am avut de unde să știu și i-am spus domnului respectiv pe numele pe care îl știam. El, cu delicatețe, mi-a spus .

În ceea ce privește momentele mai dificile se întâmplă ca în viață; te gândești de doua ori dacă e un lucru dramatic care ar putea să afecteze viața ta sau pe a celor din jur. Dacă nu este, îl tratezi cu umor.”,  a mai adăugat ea pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net