Teo Trandafir, emoții de zile mari. Cum a reacționat când l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale: „Îi tremurau toate alea”

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite și mai longevive prezentatoare de televiziune din România. Se bucură de succesul pe care îl are, însă adevărata fericire și împlinire i-o aduce Maia, fiica pe care a adoptat-o. A devenit o adevărată domnișoară și a simțit primii fiori ai dragostei, astfel ca nu a mai stat mult pe gânduri și i-a făcut mamei sale cunoștință cu iubitul ei.

Maia și Teo Trandafir / foto: Social media
Maia și Teo Trandafir / foto: Social media

Să cunoști mama iubitei nu este o sarcină ușoară pentru toți băieții. Dimpotrivă, emoțiile sunt de prisos și, pe oricât de dificil a fost pentru iubitul Maiei, pe atât de amuzant a fost pentru vedeta de televiziune.

Teo Trandafir: „E frumoasă și deșteaptă”

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, vedeta și-a luat inima în dinți și a vorbit despre unul dintre cele mai importante momente din viața unei mame: întâlnirea cu iubitul fiicei sale, pe când ea avea vârsta de 17 ani. 

Cum a reacționat atât ea, cât și băiatul în cauză, rămâne să descoperiți din declarațiile lui Teo Trandafir, pe care le regăsiți în cele ce urmează:

„Ţi-a prezentat un băiat?”, a întrebat Cătălin Măruţa. Răspunsul vedetei nu s-a lăsat așteptat:  „Mi-a prezentat, normal, că e frumoasă şi deşteaptă! Cum să nu mi-l prezinte? N-a venit omul cu flori, îi tremurau toate alea, îţi dai seama, să vină doamna Teo, cu atitudine… Îţi dai seama, să vii la un băiat cu doamna Teo?”, povestit, amuzată, Teo Trandafir, în podcastul lui Măruță. 

Teo Trandafir a pus la punct un coleg de-al fiicei sale

Prezentatoare de televiziune Teo Trandafir / foto: Social media
Prezentatoare de televiziune Teo Trandafir / foto: Social media

Nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni faptul că Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia, copil care este lumina ochilor ei. Nu a ținut ascuns acest detaliu nici față de colegii ei de școală, astfel că unul dintre ei avea grijă să o șicaneze pe baza acestui aspect.

La aflarea unui episod neplăcut, vedeta nu a mai stat pe gânduri și i-a oferit o lecție acestuia:

„La şcoală, colegii i-au spus că este adoptată. Chiar i-au spus că nu se joacă alături de ea din cauza asta. Dar era unul, un coleg, care o chinuia. A fost un moment când am vrut să mă duc la şcoală… Şi chiar am făcut-o. Cum spuneam, era unul care o tot zdrăngănea vu vătraiul prin gard şi-mi aduc aminte cum am deschis uşa aia, eram îmbrăcată în poliţist, cu arma de plastic, jucăm într-un serial atunci, şi l-am văzut pe ăsta mic… M-am dus la el şi i-am spus aşa: băi, de fiecare dată când îi spui Maiei Trandafir că nu are mama, acum uită-te la mine, ARE şi aia sunt eu! Şi ştiu drumul! Aia am făcut, Cătălin”, a mai povestit Teo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net