Mirabela Dauer, în scandal ca la ușa cortului cu stilistele: „Țațelor de la coada calului…” Ce a scos-o din minți pe artistă? VIDEO

Mirabela Dauer a declanșat un scandal monstru în mediul online. Marea artistă a dat de pământ cu așa-zisele „stiliste”, care și-au permis să o critice. De la ce anume a pornit râca?

La 76 de ani, Mirabela Dauer afișează un stil vestimentar provocator, chiar îndrăzneț. Marea artistă nu se ferește să poarte rochii decoltate, care îi lasă chiar umerii la vedere, în ciuda faptului că nu mai este la prima tinerețe. 

Zilele trecute, artista a luat foc după ce a primit critici din partea unor „stiliste” din mediul online, care și-au permis să-și exprime dezaprobarea la adresa unei rochii de catifea, pe care solista a purtat-o la concertul colegului ei mai tânăr, Fuego. Tot scandalul a pornit, se pare, de la o… jupă! 

Supărată la maxim, artista s-a filmat înaintea unui concert susținut în Republica Moldova și le-a adresat așa-zilelor „stiliste “ cuvinte cât se poate de dure. Artista a postat apoi video-ul pe pagina ei de socializare. 

Mirabela Dauer: „Mi-ați scris: în ce hal te-ai îmbrăcat… Stilistelor, sub o rochie din catifea se pune întodeauna o jupă!” 

„Stilistelor care mi-ați scris acolo: în ce hal te-ai îmbrăcat… Stilistelor, sub o rochie elegantă din catifea se pune întotdeauna o jupă!

Dar, dacă voi nu ați știut de acolo de unde sunteți voi, de la coada calului, vă spun eu se pune întodeauna o jupă. Deci, m-am îmbrăcat spectaculos, țațelor!”, a fost mesajul dur al Mirabelei Dauer, transmis în video-ul postat pe Facebook. 

Fanii au taxat-o dur pe artistă: „Nu apari cu pielea lăsată peste decolteu, mai ales că ai o vârstă” 

Imediat în mediul online au început să curgă comentarii cu miile. Cei mai mulți dintre fani au taxat, însă, dur mesajul la limita trivialității postat de distinsa doamnă a cântecului românesc, dar mai ales apariția acesteia în video într-o rochie în care i se vedeau umerii dezgoliți, în toată splendoarea lor. 

„Chiar arătați oribil Doamnă, fără supărare,dvs nu mai aveți 30 de ani... rochie fără bretele pentru o mamaie.... nu mai merge. Nu vă mai îmbrăcați spectaculos…demența a început să-și facă apariția”

„Cred că alea de la coada calului te-au aplaudat pe scenă! Așa țațe cum le numești tu, sunt niște doamne decente!”

„Se pune jupă, dar nu apari cu pielea lăsată peste decolteu. Nu dă bine, mai ales că ai o vârstă. Ea vede că nu e jupă, dar pe ea nu se vede?”

„Păi, ea a ieșit CU UMERII GOI și PIELEA BOȚITĂ. Despre ce jupă vorbește?”

„Doamnă remarcabilă, care ați fost un simbol, însăși dumneavoastră ați plecat de la <<coada calului>>!

Sunteți o adevărată artistă și reușiți cu o aroganță maximă/ penibilă să aduceți ofense celor care vă adoră și datorită cărora ați ajuns pe un imens piedestal, la nivelul cel mai înalt! 

Din păcate, vă înjosiți spectaculos și vă limitați la ceea ce sunteți: un simplu și modest Om! Nu Artist! Respect!”

„Nu te-ai îmbrăcat deloc spectaculos! La concertul lui Fuego din 30 noiembrie cred că a fost aceeași rochie și ți-ai lăsat spatele gol, mai clar cocoașa goală si arătai foarte rău.

Păcat că nu ți-a atras nimeni atenția că nu ești ok, poate chiar Liza Panait dacă ea este cea care îți face rochiile.

A fost o rochie care nu te-a avantajat. Nu mai jigni pe cei care te-au comentat nefavorabil.

Nu mai ești de rochii cu spatele gol, adică cocoașa goală”, au fost câteva dintre comentariile fanilor revoltați de vestimentația afișată de solistă. 

Dana Budeanu și-a spus părerea despre Mirabela Dauer Sursa Instagram

Ce spune Dana Budeanu despre stilul vestimentar al artistei? „Nu aș fi schimbat nimic la Mirabela de atunci”

În urmă cu câțiva ani, în emisiunea „Vorbește Lumea" (de la Pro Tv) au fost invitate stilista  Dana Budeanu, împreună cu Mirabela Dauer.

În direct, stilista a fost pusă să analizeze stilul vestimentar al Mirabelei Dauer, din urmă cu 20 de ani. 

Mirabela Dauer obișnuia să poarte și atunci rochii lungi, umerii dezgoliți și multe broșe. 

Întrebată daca ar fi schimbat ceva la ținutele Mirabelei Dauer din urnă cu 20 de ani, Dana Budeanu a răspuns: 

„Nu, nu aș fi schimbat nimic. Erau niște apariții inedite. Chiar îi spuneam Mirabelei că aș da orice să am o rochie ca atunci. De mică eram fascinată de ele”, a spus Dana Budeanu.

Mirabela Dauer a dezvăluit că exista o vreme când artistele nu aveau voie să poarte rochii scurte. 

„A fost o perioadă când erau interzise rochiile scurte, dar pe noi nu ne-a deranjat foarte tare pentru că noi apăream tot ca niște artiști" , a spus Mirabela Dauer, la Pro tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net