Dana Budeanu dă de pământ cu bărbații care cumpără cadouri de Crăciun: „Fă un efort, nebunule. Ia și caută ceva, fă rate”

Ultima actualizare:

Dana Budeanu nu-i „iartă” pe bărbați nici de Crăciun! Le spune verde-n față cam ce cadouri își doresc partenerele lor de viață. În caz că nu știați: cardul e la putere!

Cadourile de Crăciun pentru partenere pun mari probleme bărbaților în aceasta perioadă a Sărbătorilor. Și cum majoritatea nu știe ce să cumpere, Dana Budeanu îi edifică pe „amețiți” în stilul ei, plin de sacarsm, dar folositor, nu?! 

Cum stilista e expertă și știe mai bine ca orice gustul „amețitelor”, ea are un singur sfat pentru bărbați în ce privește cadoul ideal de Crăciun pentru iubitele, amantele sau soțiile lor: cardul este sfânt! Asta dacă nu e gol, am completa noi!

Dana Budeanu: „Ori ii dai cardul amețitei, ori nimic!”

 „Să terminăm cu prostiile! Nimeni nu vrea ceva simbolic. Nimeni, nici măcar o amețită! Toate vor ceva ca lumea. De ce? Pentru că primul lucru pe care îl fac de Crăciun, este să le sune pe celelalte. 

<<Tu ce ai primit? Tu ce ai făcut?>> Imediat. Ele se compară între ele, pe loc. Nu există să te ierte vreodată vreuna că i-ai dus tu ceva mărunt, un ursuleț de pluș sau ceva. 

Mai bine nu cumpăra nimic, fă un efort, nebunule, ia și caută, fă rate, plătești 3-4 ani. Nu există altfel...Nici să-i dai bani să-și cumpere ceva. E cea mai mare prostie! 

Ori îi dai cardul, ori nimic. Ea spune înainte de Crăciun că vrea o poșetă, un ceas, dar mafioții nu cumpără cadou. 

Ei se trezesc cu 24 de ore înainte că nu au luat nimic. Ei cumpără tot la fel, se sfătuiesc între ei, prietenii”, spune Dana Budeanu, pe canalul său de YouTube. 

Dana Budeanu a pozat doar în dres

La 44 de ani, Dana Budeanu este la fel de provocatoare în apariții pe cât de îndrăzneață este în afirmații. La final de an, creatoarea de modă și-a încântat fanii cu imagini cât de poate de senzuale și de sexy. 

Stilista a pozat tolănită lasciv pe o masă, îmbrăcată sumar, într-un corset negru, de catifea, iar în partea de jos a corpului purta doar un dres negru, care îi lăsa la vedere lenjeria intimă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net