Dana Budeanu, umilită de Traian Băsescu: „O ridicolă”

Considerată una dintre cele mai vocale femei din România, Dana Budeanu a intrat și mai mult în atenția publică cu ani de zile în urmă, când a decis să-și ia la bani mărunți colegii din showbiz. Este foarte activă în viața publică, are mereu o opinie despre cele mai actuale probleme din societate și nu ezită să facă glume acide „amețite și mafioți”. Totuși, iată că fostul președinte al României, Traian Băsescu, a desființat-o!

dana budeanu jpg

Dana Budeanu, umilită de Traian Băsescu

În urmă cu 3 ani, Trăian Băsescu a acordat un interviu pentru Adevărul, în plină campanie electorală, moment în care a criticat-o dur pe Dana Budeanu. Când a fost întrebat despre participarea Danei Budeanu în campania pentru Gabriela Firea, fostul președinte Traian Băsescu a caracterizat-o ca fiind „ridicolă.” Acesta a mai spus despre Dana Budeanu că este și o femeie lipsită de cultură.

O ridicolă. E o femeie fără cultură. I se pare că-i deșteapta pământului şi e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicuşor Dan nu a intervenit pentru acel cetăţean care încălcase legea. Dar ajungea dacă se limita la această informaţie. Am văzut-o şi aseară, pur şi simplu fără vocabular. Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”, a declarat Traian Băsescu.

Tot în acea perioadă, designerul nu a ezitat să își exprime susținerea față de Gabriela Firea. În schimb, pe atunci l-a criticat foarte dur pe actualul primar Nicușor Dan.

Eu nu sunt PSD-istă, reveniţi-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareş e fratele lui Nicuşor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susţin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect şi pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt”, a declarat Budeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net