Fostul medic al lui Traian Băsescu, găsit mort în casă! Avea trupul în descompunere

Traian Băsescu a primit vești proaste! Fostul său medic a fost găsit mort, chiar în propria sa locuință! Se pare că doctorul fostului Președinte a decedat cu ceva vreme în urmă, deoarece trupul său deja se afla în stare de descompunere, atunci când a fost descoperit de către autorități. Medicii au fost chemați imediat la fața locului, în louința aflată în localitatea Leordeni.

Medicul lui Traian Băsescu a fost găsit mort / foto: Facebook
Medicul lui Traian Băsescu a fost găsit mort / foto: Facebook

Fostul Președinte al României, Traian Băsescu a primit o veste șocantă! Se pare că fostul său medic a fost găsit mort, chiar în propria lui locuință! Mai mult decât atât, doctorul fostului Președinte trebuie să fi decedat cu ceva vreme în urmă, deoarece trupul său deja se afla în stare de descompunere, atunci când a fost descoperit de către autorități. Medicii au fost chemați imediat la fața locului, în louința acestuia, aflată în localitatea Leordeni, în județul Argeș.

Cadavrul doctorului Doru Mihail Dinu Cristea a fost desoperit acum o săptămână, când deja se afla în stare de putrefacție. Medicul avea vârsta de 76 de ani, iar din faptele pe care autoritățile au reușit să le stabilească până acum, se pare că bărbatul ar fi murit cu câteva luni în urmă.

Medicul lui Traian Băsesu a fost găsit mort

Se pare că medicul locuia singur, iar cei trei copii ai săi sunt plecați în Germania și Canada. Doru Mihail Dinu era divorțat, iar de-a lungul carierei sale a reușit să ajungă chiar și mediul fostului Președinte, Traian Băsescu. Preotul din localitate a oferit o declarație după descoperirea tragică, mărturisind că medicul nu petrecea foarte mult timp acasă.

„Probabil de aici și reticența vecinilor de a-l căuta, de a insista să intre la el în curte, pentru că nu prea era acasă și toată lumea a crezut că era plecat. Pleca mult în afara țării, la simpozioane, la congrese ș.a.m.d. Ne-am pus și noi întrebarea: să stea atâtea luni fără ca nimeni să îndrăznească să intre acolo?!”, a spus preotul, potrivit celor de la Spy News.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net