Dana Budeanu dă de pământ cu musafirii care uită să mai plece: „Ce se întâmplă? Ce e mă cu voi?”

Învățăturile Danei Budeanu ne însoțesc și în ultima zi din an. Creatoarea de modă nu s-a putut abține și a oferit o serie de „sfaturi” musafirilor care ne trec pragul și pierd noțiunea timpului, petrecând mai mult timp decât este necesar în casele noastre.

Dana Budeanu, sfat pentru românii care stau prea mult timp plecați în vizită / foto: Colaj Click!
Dana Budeanu, sfat pentru românii care stau prea mult timp plecați în vizită / foto: Colaj Click!

Dana Budeanu, considerată una dintre cele mai puternice voci din România, nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume atunci când este cazul. Deși mulți sunt cei care o critică, mai mulți sunt cei care îi dau dreptate în diverse puncte de vedere. 

Dana Budeanu dă de pământ cu românii care merg în vizită și nu mai pleacă 

De-a lungul anilor, vedete s-a remarcat și mai mult în rândul tinerilor români și nu numai prin seria de videoclipuri „Amețitele și Mafioții”, acolo unde explică mersul normal al lucrurilor din viața noastră.

Fiind perioada sărbătorilor, când se spune că ar trebui să fim mai buni atât cu noi, cât și cu cei din jur, tindem să ne confruntăm cu anumite nemulțumiri. Dana Budeanu a vorbit despre una dintre ele: categoria musafirilor pe care îi invităm să petrecem noaptea trecerii dintre ani, dar „uită să mai plece”. 

Așadar, aceștia nu au scăpat de observația făcută de vedetă, care consideră că fiecare vizită trebuie să se sfârșească la o oră adecvată atât pentru gazde, cât și pentru musafiri.

Vedeta i-a sfătuit, mai în glumă, mai în serios, pe cei care îi găzduiesc să apeleze la o variantă ajutătoare, iar exemplul amuzant oferit de Dana Budeanu acum ceva timp nu este uitat nici acum:

„Bă, îi știți pe ăia care nu mai pleacă? Sunt invitați de Revelion și ei nu mai pleacă până a doua zi dimineață, la 09:00. Ce se întâmplă? Ce e mă cu voi? 

Întrerupeți curentul de la tablou! Când nu se pleacă, pac, întrerupeți curentul, gata!”, a fost sfatul oferit de creatoarea de modă tuturor românilor care se regăsesc, prin intermediul unul clip video postat în online. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net