Cine este Tudor Guțilă, fratele Danei Budeanu. Cum arată și cu ce se ocupă

Dana Budeanu nu mai are nevoie de introducere! Este una dintre cele mai cunoscute și comentate vedete din showbiz-ul românesc, însă când vine vorba despre viața privată, designer-ul ține acest „aspect” departe de ochii curioșilor. Vedeta nu se afișează cu ce se întâmplă în intimitatea sa, iar când vine vorba despre familie este foarte rezervată, așa că puțini știu că aceasta are un frate! Iată cu ce se ocupă Tudor Guțilă!

Cine este Tudor Guțilă, fratele Danei Budeanu
Cine este Tudor Guțilă, fratele Danei Budeanu

Cine este Tudor Guțilă, fratele Danei Budeanu

Dana Budeanu este cunoscută pentru opiniile sale care au deranjat mulți fani și pentru implicarea sa în diverse dezbateri publice, în special în domeniul modei și al vieții sociale. Dana Budeanu și-a început cariera în industria modei și a devenit cunoscută pentru critica sa sinceră și directă la adresa stilului vestimentar al unor personalități publice sau a trendurilor din modă.

Ea și-a construit o prezență puternică în mediul online, inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare, unde și-a exprimat opinia pe diverse subiecte. Cel mai des și-a exprimat părerea în cadrul emisiunii sale „Amețitele și Mafioții”, acolo unde a atins subiecte sensibile care au revoltat mulți oameni de-a lungul timpului.

Totuși, puțini știu detalii despre familia sa. Iată că Dana Budeanu are un frate, care în 2004 și-a început cariera de impresar de fotbal!

„Din 2004 sunt impresar, atunci am realizat primul transfer, l-am adus pe Cooper la Galați. Am jucat fotbal doar la un nivel amator, cât am fost în Anglia la studii. În Anglia, bursele din cele mai mari universități sunt acordate și în funcție de criteriul acesta, dacă participi la o competiție sportivă: fotbal, rugby, canotaj, tenis.

image

Cu rezultate bune într-un sport obții mai ușor o bursă. Planul, când m-am apucat de impresariat, a fost să fac scouting și acest scouting să-l monetizez ca agent. Adică să descopăr jucători și să-i propun în România.  Sunt oameni din cluburi cu care vorbesc, mă cunosc. Nu sunt cunoscut pentru public, asta e adevărat, dar e mai important să fiu știut în business.”, relata fratele Danei Budeanu, acum câțiva ani, pentru GSP.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net