Mai dură ca niciodată! Ce părere are Dana Budeanu despre mașinile electrice: „Trebuie să ai pampers tot timpul”

Dana Budeanu este mereu în centrul atenției și de această dată a făcut o mărturisire controversată despre mașinile electrice. Într-un clip pe TikTok a recunoscut că o enervează la culme astfel de autoturisme din mai multe cauze. Declarația ei a fost una cât se poate de tranșantă. 

Ce a declarat Dana Budeanu despre mașinile electrice Foto: arhivă personală
Ce a declarat Dana Budeanu despre mașinile electrice Foto: arhivă personală

Dana Budeanu, declarație tranșantă despre mașinile electrice 

Dana Budeanu a declarat că deține mașini electrice, însă acestea o enervează cât se poate de tare. „Tu când ai mașină electrică trebuie să ai pampers tot timpul. Unde mergi la toaletă? Trebuie să ajungi acasă. Pentru că mereu rămâi fără baterie. "Dar nu-i adevărat ... scrie câți kilometri poți să mergi eu ea", păi nu ajungi nicăieri cu km ăia. Eu nu înțeleg cum se fac astea, Mercedes electric .. și unde mergi cu mașina? Că ai făcut 4-5 ture și s-a terminat bateria. Nu am încărcat în viața mea la stația de încărcare. Eu când merg acolo unde stau? Trebuie să stai în mașină să o încarci o oră", a declarat Dana Budeanu. 

Dana Budeanu, o apariție publică controversată

Dana Budeanu este una dintre cele mai puternice voci ale României. Considerată una dintre cele mai controversate apariții publice, vedeta devine extrem de discretă atunci când vine vorba de viața ei personală, motiv pentru care foarte puțini sunt cei care îi știu numele de familie. Înainte de a-și uni destinul cu tatăl fetițelor ei, pe vremea când erau foarte tineri, Dana Budeanu purta numele de Dana Guțilă. Vedeta a mărturisit că nu și-a schimbat numele în urma divorțului deoarece acum gemenele se află în grija ei și îi este mult mai ușor să se ocupe de anumite documente atât timp cât, atât ea, cât și fetițele sale se numesc Budeanu.

Creatoarea de modă a fost căsătorită în trecut cu jurnalistul Radu Budeanu, de care a divorțat în 2015 și despre care nu a vorbit foarte mult de atunci. Totuși, cei doi au rămas în relații bune datorită celor două fiice pe care le au împreună. 

Cum arată bărbatul perfect în viziunea Danei Budeanu

Dana Budeanu a dezvăluit cum arată bărbatul perfect în viziunea sa. Vedeta susține că domnii nu trebuie să se penseze și să nu se epileze niciodată. În plus, crede că aceștia nu trebuie să depindă financiar de nimeni.

În aceeași notă, creatoarea de modă nu-i vede cu ochi buni pe cei care își laudă în mod excesiv mamele. Și despre ei spune că sunt niște fătălăi, mai ales dacă pleacă mai devreme de la serviciu ca să meargă acasă la cele care le-au dat viață pentru a mânca „cea mai bună mâncare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net