Ioana și Ilie Năstase au făcut sărbătorile împreună! Fostul jucător de tenis a dat din casă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ioana (47 de ani) și Ilie Năstase luptă din răsputeri pentru mariajul lor. Cei doi sunt împreună de șase ani, iar iubirea lor a fost încercată de multe ori. Însă, chiar și așa cei doi nu vor să audă nici în ruptul capului de divorț. Contactat de Click!, celebrul Nasty ne-a mărturisit că între el și partenera sa de viață totul este perfect.

„Am făcut Paștele împreună, normal. Am fost la soacră - mea la Orșova. Era supărată (Ioana – n.r) când ați vorbit cu ea ultima dată? Da? Vă rog să o întrebați pe ea de ce și cum, nu pe mine. Între noi, doi, lucrurile sunt foarte bune”, ne-a spus Nasty.

Afirmațiile marelui tenismen vin, la câteva zile, în contradictoriu, cu declarațiile pe care soția sa, Ioana Simion ni le-a oferit acum câteva zile.

„Am niște supărări în suflet care mă macină de ceva timp. Este postul Paștelui și trebuie să maschez multe. Eu am fost și sunt genul de femeie care a mascat foarte multe lucruri. Am foarte multe dureri sufletești dar o să vină și ziua când o să vorbesc despre tot ce se întâmplă în mariajul meu. Chiar și așa, în ciuda problemelor, nu se pune vorba de un divorț. Simt că am sufletul foarte încărcat. A trebuit să fac foarte multe lucruri împotriva voinței mele”, ne spunea Ioana Năstase.

Click! spune

Ioana și Ilie Năstase se iubesc de șase ani, iar de patru ani sunt și căsătoriți. În toți acești ani mariajul lor a fost presărat și cu bune, dar și cu rele. Unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri a fost la începutul anului 2021 când bruneta a ales să sune la 112 în urma agresiunii fizice pe care Ilie a avut-o asupra sa. În toată această perioadă, gurile rele au început să vorbească și despre faptul că cei doi ar fi la un pas de divorț, însă Ioana și Ilie Năstate, de fiecare dată când au fost întrebați de problemele din cuplu, au negat că ar exista vorba despre un posibil divorț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Raisi agentia Tasnim jpg
image
image
image
image
image
image
banner ramona manole png
După un duel dur cu Zanni, Ștefania Ștefan a fost eliminată de la „Survivor All Stars 2024”
reghecampf si corina caciuc jpg
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net