Soția lui Ilie Năstase este o femeie credincioasă! Uite ce face în Postul Paștelui

#Exclusiv Click!

Ioana Simion (47 de ani), soția lui Ilie Năstase (77 de ani), este o femeie de casă! Bruneta a mărturisit pentru Click! că o să postească anul acesta tot Postul Paștelui pentru că se simte bine sufletește. Ba mai mult, partenera de viață a marelui tenismen al României ne-a mai dezvăluit și cum dar și de unde își găsește motivația să se abțină de la deliciile culinare în această perioadă.

„Eu înainte să îl cunosc pe Ilie țineam mereu posturile cap – coadă, însă de când sunt cu el, de vreo șase ani, nu prea îmi mai reușesc, decât pe final. Anul ăsta, am zis, <gata, trebuie să reușesc>. Ca să mă motivez mi-am făcut o listă cu alimentele pe care să le mănânc în post și o am lângă mine mereu lângă oglindă”, a spus Ioana pentru Click!

Ilie Năstase, soțul rebel

Ioana ne-a mai mărturisit și faptul că s-a resemnat cu felul lui Nasty de a fi, așa că îl lasă să facă ce vrea el:

„Ilie nu postește, el este cu cluburile. Uneori se mai roagă când mă vede pe mine dar nu mereu. L-am dus la începutul relației noastre și la Ierusalim...mai mult de atât nu am ce să fac. Îl las să facă ce vrea el”.

Click! spune

Ioana și Ilie Năstase se iubesc de șase ani, iar de patru ani sunt și căsătoriți. În toți acești ani mariajul lor a fost presărat și cu bune, dar și cu rele. Unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri a fost la începutul anului 2021 când bruneta a ales să sune la 112 în urma agresiunii fizice pe care Ilie a avut-o asupra sa. În toată această perioadă, gurile rele au început să vorbească și despre faptul că cei doi ar fi la un pas de divorț, însă Ioana și Ilie Năstate, de fiecare dată când au fost întrebați de problemele din cuplu, au negat că ar exista vorba despre un posibil divorț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net