Soția lui Ilie Năstase, sexy – diva, la o cafea la mall! Uite cum s-a îmbrăcat bruneta

Soția lui Ilie Năstase (77 de ani), Ioana face senzație oriunde apare! Recent, bruneta a fost surprinsă de paparazzi Click! cum se îndrepta spre cafeneaua ei preferată, din mall Băneasa, pentru a petrece clipe de relaxare, în compania soțului.

Așa cum ne-am obișnuit, fiecare apariție publică a Ioanei Năstase este impecabilă! De această dată, bruneta a ales să poarte pentru o zi obișnuită, și geroasă, din săptămână, o ținută ce ne duce cu gândul la „Crăiasa Zăpezii”. Din fotografiile surprinde de colegii noști, pe teren, soția lui Nasty s-a îmbrăcat într-o pereche de pantaloni albi, mulați, cu o helancă de aceeași culoare care se asortau cromatic perfect.

 Însă, piesele de rezistență au fost: paltonul crem deschis care era îmblănit la mâneci dar și la guler precum și căciula de blană tot de culoare albă. De asemenea, nici accesoriile nu au lipsit din ținuta aleasă de „Crăiasa Zăpezii”. Asta pentru că Ioana a ales să poarte o pereche de cizme lungi cu toc, de culoare crem, ce se asortau perfect cu paltonul, precum și o poșetă neagră elegantă care completau ținuta sa sexy.

Contactată de Click!, Ioana Năstase ne-a dezvăluit cu reușește să se mențină mereu în formă:

„Am slăbit în ultima perioada, da, este adevărat. De la 59 de kilograme acum am 54 de kilograme. Nu am făcut sport sau altceva special. Am avut activitate intensă, gândurile care m-au măcinat zi de zi plus stresul s-au văzut pe corpul meu...toate și-au spus cuvântul. Plus că nici nu prea am mâncat. Singurul lucru pe care îl fac constant sunt masajele corporale. Am o doamnă care vine la mine, acasă, de două ori pe săptămână, și îmi face masaj câte două ore și jumătate și chiar se cunoaște. Cred că după doar o singură ședință văd cum < se topește> un kilogram”.

Ioana și Ilie Năstase, liniște în doi

În vara anului trecut, Ioana și Ilie Năstase au ales să facă o schimbare și anume să se mute, pentru moment, într-o vilă închiriată din Otopeni, asta pentru a vedea dacă se acomodează sau nu. Astfel, că timpul a trecut și Ioana ne-a mărturisit că este în negocieri cu persoana care se ocupă de vânzarea locuinței unde stau în prezent:

„Ilie este bine, este acasă acum. Suntem amândoi, aici, în vila din Otopeni. Vrem să o cumpărăm. Eu sunt în negocieri cu băiatul care se ocupă de vânzarea acestei locuințe. Chiar dacă eu am mai multe proprietăți simt că inima mă trage tot aici, nu știu de ce, cred că aici îmi este locul”.

Click! spune

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cunoscut în anul 2018 și au ales să rămână împreună, după ce Nasty și Brigitte Pastramă, cea de-a patra soție a lui, au ales să divorțeze. Chiar dacă între cei doi (n.r – Ilie și Ioana) există o diferență de vârstă de 30 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să aleagă să rămână împreună și să viseze la un viitor comun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter