Ce face soția lui Ilie Năstase, în fiecare an, înainte de sărbătorile de iarnă. Bruneta ne-a spus totul

#Exclusiv Click!

Ilie Năstase (77 de ani) este un bărbat norocos! Nu doar că are o soție frumoasă, ci aceasta este și o femeie foarte sufletistă. Contactată de Click!, bruneta ne-a dezvăluit ce face ea, mereu, în fiecare an, înainte de Sărbători și nu doar.

„Mereu mi-a plăcut să ajut oamenii, mai ales că acum se apropie și Sărbătorile și sunt sentimente aparte. Recent, m-am dus pe stradă, la mama, unde stă, în Hârșova, cu câteva pungi cu ce le trebuie la fiecare, cu câte un bănuț, cu cât am putut și eu, și le-am oferit la persoanele care am crezut eu că au mare nevoie de ele. Așa am fost mereu, oricine mi-a cerut ajutorul, nu am stat pe gânduri și am ajutat. Sunt oameni care au nevoie mare de ajutor”, a declarat Ioana Năstase, pentru Click!

Răsfățată de soț

Ioana Năstase (46 de ani) ne-a mai mărturisit și cât de darnic a fost și anul acesta Moș Nicolae cu ea:

„Am primit multe cadouri de la Moș Nicolae, printre care și o brățară cu un pandantiv în formă de inimioară. Soțul meu este atent mereu cu mine, chiar nu este deloc zgârcit. Mereu are grijă să mă răsfețe. Acum sunt la Constanțam a venit sora mea din Canada și o să stea de Sărbători aici, le vom petrece împreună la mama mea la Hârșova, la Crăciun mă refer, iar de Revelion, cel mai probabil, o să plecăm la munte, în zona Bucovinei”.

Click! spune

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cunoscut în anul 2018 și au ales să rămână împreună, după ce Nasty și Brigitte Pastramă, cea de-a patra soție a lui, au ales să divorțeze. Chiar dacă între cei doi (n.r – Ilie și Ioana) există o diferență de vârstă de 30 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să aleagă să rămână împreună și să viseze la un viitor comun.

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net