Ioana Năstase, schimbare radicală de look: „Lui Ilie i-a plăcut”

#Exclusiv Click!

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase (77 de ani), a ales, recent, să își schimbe culoarea părului…doar pentru câteva zile. Vedeta ne-a mărturisit că s-a vopsit acasă cu un nuanțator de culoare argintiu, pentru o schimbare de imagine pentru scurt timp, pentru că este decisă să nu renunțe nici în ruptul capului la culoarea brunet care a consacrat-o și care îi stă perfect. Contactată de Click!, aceasta ne-a spus mai multe.

„Nu mi-am schimbat nuanța la păr definitiv. Este un nuanțator trimis recent de sora mea din Canada și am decis să îl folosesc. Culoare mă ține cam 3 – 4 zile până mă spăl pe cap. Nu vreau și nici nu m-am gândit vreodată să renunț la brunet, deoarece părul meu este negru și nu știu dacă mi-ar sta bine cu altă culoare.

O singură dată am fost roșcată, dar nu m-am obișnuit așa că am revenit imediat la culoarea brunet. Lui Ilie i-a plăcut noua nuanță a părului meu temporară...chiar nu a spus că nu îi place. Ba din contră, a ales să mă și complimenteze, ceea ce m-a bucurat mult”, a declarat Ioana Năstase, pentru Click!

Căsătorie cu năbădăi

Ioana și Ilie Năstase se iubesc de cinci ani, iar de trei ani sunt căsătoriți. În toți acești ani mariajul lor a fost presărat și cu bune, dar și cu rele. Unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri a fost la începutul anului 2021 când bruneta a ales să sune la 112 în urma agresiunii fizice pe care Ilie a avut-o asupra sa. În toată această perioadă, gurile rele au început să vorbească și despre faptul că cei doi ar fi la un pas de divorț, însă Ioana și Ilie Năstate, de fiecare dată când au fost întrebați de problemele din cuplu, au negat că ar exista vorba despre un posibil divorț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net