Ce ritual de îngrijire are soția lui Ilie Năstase pentru un trup impecabil. Care sunt trucurile Ioanei: „Nu am celulită!”

#Exclusiv Click!

Ioana Năstase (46 de ani), soția celebrului Nasty (76 de ani), arată ca pe coperțile revistelor glamour! Pentru a se menține mereu în formă, bruneta merge de trei ori pe săptămână la masaj, iar rezultatele se văd cu ochiul liber.

„Pentru a fi mulțumită de mine, de felul cum arăt, fac foarte multe masaje plus că folosesc și tot felul de crede de hidratare. Merg de trei ori la masaj pe săptămână de vreo 20/25 de ani. Asta este regulă, nu fac excepție de la acest lucru. Nu am celulită deloc, sunt norocoasă. Ca tratamente naturiste pot să zic că îmi fac un peeling pe față cu cafea și miere de albine. În rest cam nimic”, ne-a spus Ioana Simion.

Pe lângă corpul perfect pe care îl are, soția lui Ilie Năstase are și un păr foarte sănătos, iar noi am încercat să îi aflăm secretul:

„Pentru păr nu folosesc nimic special, așa este părul meu. Eu nu îmi piaptăn părul decât atunci când mă spăl pe cap și asta se întâmplă la trei zile. De asemenea, mă spăl cu un șampon turcesc de ani de zile care îmi priește, iar după șamponare îl limpezesc cu apă rece”.

Ioana și Ilie Năstase, mariaj liniștit

Cei doi se iubesc de cinci ani iar de trei ani sunt căsătoriți! Până acum mariajul lor a fost greu încercat, însă dorința lor de a fi împreună a fost mai puternică așa că sunt și acum împreună. Mereu cu zâmbetul la purtător și cu dorințe mari de realizare, Ioana și simpaticul Nasty vor să cumpere o vilă din zona Otopeni în care acum, locuiesc, de trei luni, cu chirie.

„Și eu și Ilie suntem amândoi bine și liniștiți unul cu celălalt. Ne este bine! Momentan nu am cumpărat casa din Otopeni pentru că nu este asfaltată stradă. Am vorbit cu băiatul care se ocupă de vânzarea locuinței și i-am zis că dacă nu asfaltează strada nu o cumpărăm. Noi oricum avem totul pregătit, dar așteptăm să se asfalteze”, a conchis pentru Click!, Ioana Năstase.

Click! spune

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cunoscut în anul 2018 și au ales să rămână împreună, după ce Nasty și Brigitte Pastramă, cea de-a patra soție a lui, au ales să divorțeze. Chiar dacă între cei doi (n.r – Ilie și Ioana) există o diferență de vârstă de 30 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să aleagă să rămână împreună și să viseze la un viitor comun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net