Ilie Năstase, sărbătorit de soție în Turcia, cu mare fast. Ce surpriză i-a pregătit Ioana: „Eu îi zic că împlinește 110 ani”

#Exclusiv Click!

Mâine, 19 iulie, Ilie Năstase împlinește 77 de ani. Așa că Ioana Simion, frumoasa lui soție, s-a gândit să îi pregătească o surpriză selectă. Și nu oriunde, ci la un restaurant de lux din...Turcia! Contactată de Click!, bruneta ne-a dezvăluit mai multe detalii.

Ioana și Ilie Năstase (76 de ani) sunt împreună de cinci ani iar de trei ani au ales să se căsătorească! Mariajul celor doi a fost presărat cu multe certuri și decizii de a pune punct iubirii lor, însă de fiecare dată când alegeau să meargă pe drumuri separate se răzgândeau și își mai dădeau o nouă șansă iubirii.

Ce surpriză i-a pregătit Ioana lui Ilie Năstase, de ziua lui 

După atâtea certuri și împăcări se pare că lucrurile au revenit pe un făgaș mai normal.

„Astăzi am plecat în Turcia pentru câteva zile să ne relaxăm și să petrecem ziua de naștere a lui Ilie acolo. Îmi doream foarte mult să mergem acolo. Eu cu Ilie tot timpul glumim atunci când ne amintim de vârsta lui. Eu îi zic că împlinește 110 ani și că arată bine la anii ăștia, iar el nu se supără, începe să râdă.

De ziua lui i-am pregătit o surpriză, am vorbit cu prietena mea din Turcia, să vorbească să mergem la un restaurant, la o masă, să luăm cina. Știu că este un local care lui îi place. Mai multe nu vreau să spun pentru că îmi doresc să fie surpriză”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!

Click! spune

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cunoscut în anul 2018 și au ales să rămână împreună, după ce Nasty și Brigitte Pastramă, cea de-a patra soție a lui, au ales să divorțeze. Chiar dacă între cei doi (n.r – Ilie și Ioana) există o diferență de vârstă de 30 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să aleagă să rămână împreună și să viseze la un viitor comun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net