Poftiți în cuibușorul de nebunii al lui Ilie Năstase și al soției sale. Imagini exclusive din casa celor doi

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ioana (46 de ani) și Ilie Năstase (76 de ani) s-au mutat în casă nouă, iar Click! vă arată, în exclusivitate, imagini din cuibușorul de nebunii, unde cei doi se ceartă și se...împacă. Contactată de Click!, soția celebrului Ilie Năstase, ne-a mărturisit că ea se ocupă de amenajarea noului cămin conjugal.

Ilie Năstase, alături de Ioana / Sursă: Facebook
Ilie Năstase, alături de Ioana / Sursă: Facebook

Cei doi și-au dorit foarte mult o casă care să aibă și curte! Așa că, de o lună de zile, Ioana și Ilie Năstase, au decis să închirieze o vilă cu trei etaje, în zona Otopeni, pe care acum vor să o cumpere, deoarece spun ei, s-au acomodat foarte bine.

Din imaginile pe care Click! vi le prezintă, putem vedea că locuința este amenajată cu stil, multă eleganță și bun gust. Afară, pe terasă, sunt două scaune, care sunt îmbrăcate cu pernuțe speciale pentru scaun, de culoare albă, arătând impecabil. Ba mai mult, pentru că este soare afară, Ioana, cea care se ocupă de designul locuinței, a ales să cumpere și o umbrelă de soare, care este în același ton cu cele două scaune aflate pe terasă.

În casă, mobila cumpărată este de culoare deschisă, ceea ce dă impresia privitorului că încăperea este mult mai mare, iar piesele de rezistență, din imaginile pe care Click! vi le prezintă, în exclusivitate, sunt cele două candelabre, care oferă o eleganță și un rafinament aparte.

„Mobila este a noastră, cumpărată de noi, chiar dacă momentan stăm în chirie. Încerc să o fac pe un stil cât mai elegant, dar mai este de cumpărat mobilă. Sunt sigură că o să cumpărăm casa aceasta. Urmează zilele acestea să vorbesc cu băiatul care se ocupă de vânzarea locuințe să o achiziționăm. Este exact o casă pe care eu mi-o doresc. Nu vreau să zic cât costă, nu îmi place să vorbesc despre preț.

Iubesc diminețile când ies pe terasă, și stau la cafea sau fac plajă în curte. Zilele trecute, am fost și am cumpărat câteva șezlonguri și le-am pus afară. Lui Ilie îi place și lui aici, dar oricum lui îi place oriunde sunt eu. De când ne-am mutat aici, Ilie tunde în fiecare zi iarba, aranjează gazonul să fie perfect. I-am spus că o să rămână cheală iarba, dar așa este el, are o fixație. Are vreo trei mașini de tuns iarba prin curte. Mi-a spus, într-o zi, că atunci când avea o casă în Paris, și avea curte, tot așa făcea...tundea iarba din curte non-stop”, a declarat, Ioana Năstase, pentru Click!

Nasty, alături de soție

Fostul mare tenismen, Ilie Năstase, ne-a declarat faptul că își susține partenera de viață în tot ce își dorește ea, chiar și când vine vorba de posibilitatea de a achiziționa vila din Otopeni.

„Momentan locuim în ea. Este bine aici, este liniște. Nu știu dacă o cumpărăm, trebuie să ne obișnuim, momentan, în ea. Dacă o vom cumpăra sau nu, totul depinde de Ioana, nu de mine. Ea decide”, mărturisea Ilie Năstase.

Click! spune

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cunoscut în anul 2018 și au ales să rămână împreună, după ce Nasty și Brigitte Pastramă, cea de-a patra soție a lui, au ales să divorțeze. Chiar dacă între cei doi (n.r – Ilie și Ioana) există o diferență de vârstă de 30 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să aleagă să rămână împreună și să viseze la un viitor comun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net