Ilie Năstase dă cărțile pe față! Ce spune despre divorțul de Ioana: „Nu înțeleg de ce...”

#Exclusiv Click!

Ilie Năstase (76 de ani) ține cu dinții de mariajul de Ioana Simion (46 de ani), cea de-a cincea lui soție! Fostul tenismen de talie internațională a declarat pentru Click! că nu se gândește nici măcar o secundă să divorțeze de partenera sa de viață cu care a fost cinci zile la Barcelona, în această perioadă, pentru a se relaxa ca doi porumbei.

Ioana și Ilie Năstase nu renunță unul la celălalt nici în ruptul capului! Chiar dacă s-au certat de multe ori încât bruneta în 2021, la începutul anului chema și poliția acasă, din cauză că celebrul Nasty devenise violent fizic cu ea din cauză că fusese la munte cu câteva prietene, cei doi se pare că vor să renunțe unul la celălalt.

Ilie Năstase: „Doamne ferește de un divorț”

Contactat de Click!, Ilie Năstase a povestit pentru Click! că, în prezent, este liniștit și fericit, în brațele actualei sale soții chiar dacă în trecut au existat dispute între ei doi.

„Suntem încă la Barcelona. Urmează să ne întoarcem astăzi în țară. Am stat cinci zile aici și ne-am relaxat, am fost împreună cu soția mea la un turneu de tenis. A fost foarte frumos, ne-am mai plimbat, ne-am mai deconectat. Nu înțeleg de ce toată lumea ne poartă grija mie și Ioanei dacă divorțăm sau nu. Nu, nu divorțăm! Doamne ferește de un divorț! Suntem bine așa cum suntem”, a declarat Ilie Năstase pentru Click!

Ioana Simion, afirmații contradictorii!

Dacă Nasty ne-a spus că totul este bine în mariajul lor și nu se pune în discuție vorba de divorț, Ioana ne declara, în urmă cu câteva săptămâni, că relația dintre ea și soțul său scârțâie destul de rău.

„Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic”, mărturisea bruneta pentru Click!

Click! spune

Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori. Primul mariaj a fost la vârsta de 26 de ani - a debutat în anul 1972, cu Dominique Grazia, un top model belgian. Cei doi au divorțat zece ani mai târziu. Din această primă căsătorie, Ilie Năstase are o fiică, Nathalie.

În anul 1984, s-a însurat cu actrița americană Alexandra King, cu care a adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. Și de aceasta a divorțat după câțiva ani. După separare, s-a recăsătorit în 2004 cu Amalia Teodorescu cu care are două fiice, Alessia și Emma Alexandra. De aceasta a divorțat în 2010.

Nasty nu a stat prea mult cu mâinile în sân și s-a căsătorit și a patra oară cu Brigitte Sfăt, în 2013 mai exact, de care a divorțat în 2018. După divorțul de brunetă, Nasty se însura, din nou, în 2019 cu cea de-a cincea soție, Ioana Simion cu care este căsătorit și în prezent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net