Ilie Năstase, despre cazul suspendării Simonei Halep: „Se tergiversează pentru că e româncă”

Ultima actualizare:

Ilie Năstase a dat un verdict dur în cazul scandalului de dopaj în care este implicată Simona Halep. El este de părere că, situația tenismencei, se amână de către ITIA pentru că este româncă.

Cazul Simonei Halep încă se amână, deși sportiva nu a mai jucat tenis de opt luni. Foto: Click.
Cazul Simonei Halep încă se amână, deși sportiva nu a mai jucat tenis de opt luni. Foto: Click.

Continuă tergiversarea cazului în care e implicată Simona Halep

Sportiva româncă de tenis, Simona Halep, nu a mai jucat de opt luni, iar cazul său continuă să fie amânat. În acest context, Ilie Năstase a spus că această situație se tergiversează pentru că Halep este româncă.

Simona, nu știu, e complicată situația ei. Cum spunea și domnul Țiriac, trebuia să se grăbească la început, pentru că apoi au tocat-o. Cu cât o lungești, cu atât o să aștepte mai mult ca să poată să joace tenis din nou. 

Se tergiversează pentru că e româncă! Când mi-au spus că sunt rasist, am terminat în trei zile subiectul, pentru că ne-am dus peste ei. Așa trebuia să se facă și în acest caz, dar acum e prea târziu.

Simona trebuie să stea la mână unora care decid și care nu sunt prea corecți. Știu niște jucătoare de tenis din alte țări care au fost prinse (n.r. – în cazuri de dopaj) și nu s-a făcut absolut nimic. S-a spus la nivelul conducerii că, dacă se dau numele astea, sponsorii pleacă și n-o mai existe turnee WTA. Ăsta a fost răspunsul.

Simona o să-și revină, a fost numărul 1, nu poți să fii mereu numărul 1… dar ea are calități să fie din nou numărul 1” – a spus Ilie Năstase, pentru Digisport.

Simona Halep: „Tot ce îmi doresc este să fiu judecată"

Simona Halep a spus într-un interviu pentru Tennis Majors că „tot ce îmi doresc este să fie judecată", după ce a petrecut opt luni pe tușă în așteptarea unei audieri pentru dopaj. Dubla campioană de două Grand Slam-uri a afirmat că „nu este corect să petreci opt luni fără să fii măcar judecată de tribunal"

Pentru ce se utilizează Roxadustat

Roxadustat este utilizat pentru tratamentul anemiei renale, o complicație care rezultă cel mai frecvent din boli renale și la cei care fac dializă. Dar poate fi folosit și pentru a îmbunătăți performanța sportivă, deoarece stimulează producția de globule roșii. Din acest motiv, Roxadustat de Agenția Mondială Antidoping (WADA).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net