Rămâne fără susținere: un nume mare se retrage de lângă Simona Halep

În paralel cu lupta pe care o duce, în contextul celor două acuzații de dopaj și suspendată din competiții, încă din toamna anului trecut, Simona Halep rămâne, rând pe rând și fără sponsori. Cel mai recent, sportiva de 31 de ani a rămas și fără sprijinul unei companii mari de automobile, după ce și o bancă s-a retras din echipa ei. 

Simona Halep se luptă cu acuzațiile de dopaj de 10 luni (FOTO: Getty Images)
Simona Halep se luptă cu acuzațiile de dopaj de 10 luni (FOTO: Getty Images)

Până acum ambasadoarea celei mai mai mari rețele de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est, între timp românca a rămas fără acest parteneriat, semnat inițial în luna iunie din anul trecut și încheiat acum, cu toate că ar mai fi fost încă un an prevăzut în înțelegere.

Patru milioane de dolari, suma primită din sponsorizări, înainte de acuzele de dopaj

„Mulțumim, Simona Halep, pentru momentele frumoase în care am făcut echipă! Ne place să o numim echipă și nu parteneriat pentru că ai demonstrat o dată în plus că ești o persoană minunată atât «în teren», cât și în afara acestuia.
Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrățișăm cu drag și așteptăm cu nerăbdare viitorul și posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună. Suntem încântați să te susținem în continuare, să te aplaudăm și să îți fim alături, în toate provocările și competițiile viitoare. Hai, SIMOO!”
, a fost mesajul transmis, sâmbătă, de Automobile Bavaria Group, companie care îl sponsorizează și pe Gică Hagi, de mai bine de două decenii. Practic, grație acordului cu firma respectivă, Simona Halep a avut acces la cele mai noi modele sport din gama respectivă, precum și o limuzină pentru diverse evenimente. 
Încheierea parteneriatelor vine în contextul în care Halep este suspendată din „sportul alb”, de altfel românca acuzând Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) că îi distruge reputația, după ce i-a amânat de nu mai puțin de trei ori procesul. Situația o afectează pe toate planurile, atât sportiv, cât și financiar - înainte, încasa aproximativ patru milioane de dolari numai din sponsorizări. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nationala Romania (Sportpictures) jpg
Erling Haaland (EPA) jpg
Helmuth Duckadam (Sportpictures) jpg
david popovici 2 jpg
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net