Turiștii, șocați de prețurile de la hotelul Simonei Halep: „Nici la Monte Carlo nu e atât”

Ultima actualizare:

Tenismena Simona Halep a deschis în urmă cu doi ani, în 2021, pe litoral, un hotel de patru stele. Acesta este situat în partea de nord a stațiunii Mamaia și se numește „Lotus Studios”. Complexul turistic are 20 de camere, iar investiția sportivei s-a ridicat la 1,5 milioane de euro. Apartamentele sunt formate dintr-un living, un dormitor, o baie și bucătărie. Incluzând și balconul, aceste apartamente ajung la o suprafață de 60 de metri pătrați. De asemenea, este bine de știut că hotelul sportivei românce se află la 500 de metri de plaja Ammos.

Simona Halep are mai multe afaceri în turism. Foto: Click.
Simona Halep are mai multe afaceri în turism. Foto: Click.

Prețuri piperate la hotelul lui Halep din Mamaia

Turiștii recunosc că, condițiile apartamentelor din hotelul din Mamaia sunt foarte bune, însă aceștia se declară total nemulțumiți de prețurile piperate. La acest început de vară, mai exact pentru luna iunie, cei care vor să se cazeze la hotelul Simonei Halep pentru doar două nopți trebuie să scoată din buzunare 1.500 de lei, asta înseamnă 750 de lei pe noapte. Nu este deloc o sumă mică pentru această perioadă a anului. 

De aceea, reclamațiile celor care au vrut să-i calce pragul nu s-au lăsat prea mult așteptate. „Nici la Monte Carlo nu-i atât”, a spus unul dintre internauți, citat de Ziare.com.

Design rafinat și elegant

În ceea ce privește designul interior ale acestor apartamente, se pare că acesta este rafinat, elegant și cu mult bun gust. De această afacere, a cunoscutei sportive de tenis, se ocupă chiar fratele acesteia, Nicolae.

Ce alte afaceri turistice mai are Simona Halep

În plus, între afacerile Simonei Halep în turism se numără şi pensiunea Drachenhaus, de patru stele, situată în staţiunea Poiana Braşov, care are 24 de camere. Simona Halep a plătit două milioane de euro pentru pentru stabilimentul din Poiană şi hotelul Drachenhaus din Braşov, aflat în centrul istoric al oraşului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
colaj jpg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net