Soția lui Ilie Năstase a revenit în forță din vacanță din Turcia! Uite unde s-a dus prima dată bruneta

#Exclusiv Click!

Ioana (46 de ani) și Ilie Năstase (77 de ani) s-au întors vineri din Turcia, iar bruneta a fost pusă pe fapte mari! Paparazzii Click! au surprins-o pe diva noastră la cumpărături, în mai multe centre comerciale de mobilă din zona Băneasa. Contactată de Click!, Ioana ne-a dezvăluit că era în căutarea unei lenjerii de mătase naturală de o anumită culoare.

Soția lui Ilie Năstase arată impecabil în orice moment al zilei. Bruneta a fost surprinsă recent colindând mai multe magazine de mobilă și decorațiuni pentru casă din zona de nord a Capitalei. Din informațiile primite de la colegii noștri de pe teren, Ioana a comandat mai multe produse din magazinele de mobilă, dar și din mall Băneasa pentru casă.

„Ne-am întors vineri din Turcia. A fost foarte frumos acolo, m-am simțit foarte bine. A fost liniște, eu sunt o persoană care preferă liniștea. M-am întâlnit acolo cu prietena mea și soțul ei la o masă, la un restaurant, și a fost exact cum trebuie.

Imaginile pe care colegii voștri le-au surprins sunt de la un magazin de mobilă din București. Am văzut o lenjerie din mătase naturală, de culoare roz și era doar aici, în București. În Contanța nu am găsit-o așa că am venit aici să văd dacă este să o cumpăr”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!

Ținută de nota zece!

Ioana Năstase a atras foarte ușor privirile celor din jur cu ținuta sa. Îmbrăcată într-o salopetă vaporoasă, de culoare crem, decoltată în zona bustului și completată de o centură în talie care îi scotea în evidență corpul bine definit, vedeta ne-a mărturisit că mereu a fost o persoană elegantă.

„De mică am fost așa. De pe la 20 de ani mi-am deschis un magazin de haine pentru femei pentru că sunt pasionată de fashion. Nu îmi plac femeile care nu poartă tocuri. În garderoba mea, până să vină Ilie, nu existau încălțări sport, eu credeam că adidașii sunt doar pentru mersul la sală, atât. Acum, de când a apărut Ilie în viața mea, au mai apărut și câteva perechi de încălțări sport la mine în garderobă”, a mai spus Ioana Simion pentru Click!

Click! spune

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cunoscut în anul 2018 și au ales să rămână împreună, după ce Nasty și Brigitte Pastramă, cea de-a patra soție a lui, au ales să divorțeze. Chiar dacă între cei doi (n.r – Ilie și Ioana) există o diferență de vârstă de 30 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să aleagă să rămână împreună și să viseze la un viitor comun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg