Soția lui Ilie Năstase, în lacrimi! Ce a făcut-o pe Ioana să plângă: „De pus în ramă”

#Exclusiv Click!

Soția lui Ilie Năstase (76 de ani), Ioana (46 de ani) este tare mândră de partenerul său de viață. Bruneta ne-a mărturisit că se bucură enorm că din toamnă, mai exact de pe 8 septembrie, soțul său este protagonistul unui film documentar despre viața sa.

Ioana, tare mândră de Ilie Năstase

Ilie Năstase, unul dintre cei mai mari sportivi ai României, are propriul lui film documentar despre viața și cariera sa. Recent, cei dragi inimii lui s-au strâns cu mic cu mare pentru a viziona pelicula, iar fostul mare tenismen a dorit să împărtășească emoțiile și bucuria acestei realizări cu internauții săi.

„Prima vizionare a filmului <NASTY> trăită alături de soția mea, Ioana Năstase cu mari emoții. Lansarea oficială va fi în septembrie. Mulțumiri din suflet celor care mi-au fost alături și au susținut acest proiect”, a fost mesajul lui Ilie Năstase postat pe contul său de Facebook.

Contactată de Click!, Ioana Năstase ne-a mărturisit prin ce stări a trecut atunci când a văzut filmul documentar cu soțul său:

„Urmează lansarea filmului <Nasty> în câteva cinematografe din țară. Momentan ne-am adunat recent mai multe persoane, la un hotel, și am văzut pe un ecran filmul. Filmul este doar despre viața lui, eu nu o să apar în el. M-am bucurat foarte mult când am văzut filmul, sunt secvențe cu el din tinerețe când juca tenis, momente de pus în ramă. Chiar am și plâns la final, a fost ceva emoționant”.

Ioana și Ilie Năstase se înțeleg bine

După ce au fost de mai multe ori la un pas de divorț cei doi se pare că au găsit un numitor comun pentru a trece peste orice problemă.

„Suntem bine acum, eu alerg de colo-colo...chiar suntem ok! Ne-am mutat deja în casa din Otopeni și este perfect, îmi place foarte mult. Eu cu Ilie nu avem de la ce să ne certăm, îl las liber, îl las să facă ce vrea el, știu că nu calcă strâmb ci așa este firea lui”, a conchis pentru Click! Ioana Năstase.

Click! spune

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cunoscut în anul 2018 și au ales să rămână împreună, după ce Nasty și Brigitte Pastramă, cea de-a patra soție a lui, au ales să divorțeze. Chiar dacă între cei doi (n.r – Ilie și Ioana) există o diferență de vârstă de 30 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să aleagă să rămână împreună și să viseze la un viitor comun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net