Soția lui Ilie Năstase împlinește 48 de ani! Uite ce cadou i-a făcut celebrul tenismen

#Exclusiv Click!

Petrecere mare astăzi pentru Ioana și Ilie Năstase (77 de ani). Frumoasa lui soție împlinește astăzi 48 de ani. Contactată de Click!, bruneta ne-a mărturisit că este împreună cu soțul său, pentru câteva zile, în Turcia, pentru a petrece și a uita de problemele de zi cu zi.

Nasty și Ioana nu renunță nici în ruptul capului unul la celălalt! Chiar dacă s-au certat, de multe ori, în toți acești ani, atunci când vine vorba de lucrurile importante din viață cei doi sunt unul lângă celălalt. Chiar și astăzi când bruneta își aniversează ziua de naștere.

„De ziua mea am fugit puțin de aglomerație și agitație împreună cu Ilie. Așa am simțit noi doi să facem. Suntem acum în Istanbul, la prietena mea pentru câteva zile. Până luni o să stăm la ea.

Da, am împlinit 48 de ani dar mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă cu această vârstă. Ilie deja mi-a făcut, de aseară, din Aeroport un cadou, și anume mi-a cumpărat un buchet de flori pentru că el știe că nu pot sta fără flori, dar mi-a spus că urmează ca astăzi să îmi cumpere un buchet mai mare de flori pentru că merit plus excursia asta din Turcia a venit tot din partea lui”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!

Căsătorie cu năbădăi

Ioana și Ilie Năstae se iubesc de cinci ani, iar de trei ani sunt căsătoriți. În toți acești ani mariajul lor a fost presărat și cu bune, dar și cu rele. Unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri a fost la începutul anului 2021 când bruneta a ales să sune la 112 în urma agresiunii fizice pe care Nasty a avut-o asupra sa.

În toată această perioadă, gurile rele au început să vorbească și despre faptul că cei doi ar fi la un pas de divorț, însă Ioana și Nasty, de fiecare dată când au fost întrebați de problemele din cuplu au negat că ar exista vorba despre un posibil divorț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net