Motivul pentru care Ioana, soția lui Ilie Năstase, nu stă mult la plajă! Bruneta ne-a spus totul

#Exclusiv Click!

Ilie Năstase (77 de ani) are cu ce se mândri. Soțul fostului mare sportiv e frumoasă și atentă la stilul ei de viață. Contactată de Click!, bruneta ne-a dezvăluit că îi place foarte mult să arate bine, să aibă pielea bronzată pe timp de vară, dar nu într-un mod excesiv din cauză că nu vrea să aibă alte probleme la nivelul pielii.

Soția lui Ilie Năstase: „Eu nu stau foarte mult la soare”

„M-am bronzat vara acesta, chiar sunt bronzată destul! Plus că eu nu stau foarte mult la soare, nu stau mult la plajă pentru că nu vreau să îmi agresez pielea.

Vara asta am stat câteva zile la plajă câte 2/3 ore pe zi și ca atât. Nu mai mult pentru că îmi este suficient atât”, ne-a spus Ioana Simion.

Vacanță exotică

Soția lui Ilie Năstase, Ioana (46 de ani) ne-a mai dezvăluit unde își dorește să ajungă vara aceasta în vacanță, asta după ce în urmă cu aproape două săptămâni au fost în Turcia unde s-au întâlnit cu o familie care îi era apropiată, la un restaurant, pentru a serba ziua de naștere a lui Nasty.

„Vara asta mai plănuiesc o vacanță în Africa, nu știu dacă împreună cu Ilie sau nu dar am cu cine mă duce...cu băiatul meu, cu nora mea.

 În rest, Ilie este și el bine. Momentan nu am cumpărat casa din Otopeni dar urmează să o achiziționăm în perioada următoare”, a conchis pentru Click!, bruneta

Click! spune

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cunoscut în anul 2018 și au ales să rămână împreună, după ce Nasty și Brigitte Pastramă, cea de-a patra soție a lui, au ales să divorțeze. Chiar dacă între Ilie și Ioana există o diferență de vârstă de 30 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să aleagă să rămână împreună și să viseze la un viitor comun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net