Uite ce ritual de înfrumusețare, naturist, are soția lui Ilie Năstase, de peste 20 de ani! Bruneta ne-a spus totul

#Exclusiv Click!

Soția lui Ilie Năstase (77 de ani), Ioana (48 de ani) arată impecabil de fiecare dată atunci când apare în public! Și pentru asta, bruneta ne-a mărturisit că nu scoate foarte mulți bani din buzunar, ci alege să apeleze la rețele naturiste pentru a arăta mereu impecabil.   

„Aseară am venit de la Constanța și mi-am făcut un tratament la față. Mi-am făcut în casă o mască unde am pus câteva picături de miere de albine, cu câteva picături de lămâie, ulei de măsline și am pus și banană în compoziție. Masca asta este pentru hidratarea tenului și o țin cam 15/20 de minute și este foarte bună.

Pe lângă asta, îmi mai fac un peeling cu zaț de cafea, o dată la o săptămână, unde observ că îmi curăță foarte bine tenul, iar seara, înainte de culcare, mă dau cu o cremă de față și îmi fac masaj facial singură. Eu merg doar pe măști naturiste, pentru că am observat că sunt foarte bune, așa că asta fac de vreo 20 de ani, nu de ieri, de astăzi”, a declarat Ioana Năstase, pentru Click!

Vor să se mute

De la începutul acestei veri, Ioana și Ilie Năstase decideau să facă o schimbare majoră în ceea ce privește căminul lor conjugal și alegeau să se mute într-o vilă, cu chirie, în Otopeni, pe care voiau să o cumpere...însă, se pare că s-au răzgândit, chiar dacă bruneta a cumpărat deja mobilă pentru locuință.

„Momentan, stăm tot în vila din Otopeni. Nu am cumpărat-o, pentru că Ilie își dorește ceva mai mare, mai spațios, dar tot în zona asta, în Otopeni, nu în altă parte a Bucureștiului, acum să vedem”, a conchis pentru Click!, Ioana Năstase.

Click! spune

Ioana și Ilie Năstase se iubesc de cinci ani, iar de trei ani sunt căsătoriți. În toți acești ani, mariajul lor a fost presărat și cu bune, dar și cu rele. Unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri a fost la începutul anului 2021, când bruneta a ales să sune la 112 în urma agresiunii fizice pe care Ilie a avut-o asupra sa. În toată această perioadă, gurile rele au început să vorbească și despre faptul că cei doi ar fi la un pas de divorț, însă Ioana și Ilie Năstste, de fiecare dată când au fost întrebați de problemele din cuplu, au negat că ar exista vorba despre un posibil divorț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net