Soția lui Ilie Năstase, din nou la spital! De ce a ajuns Ioana pe mâna medicilor

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ioana Năstase (48 de ani), soția lui Ilie Năstase (77 de ani), a tras o sperietură zdravănă la începutul acestei luni! Durerile de cap din ultima perioadă pe care le avea erau din ce în ce mai pronunțate așa că aceasta a ajuns pe mâna medicilor de la un spital din București pentru a face mai multe investigații.  

Zilele trecute, Ioana Năstase a primit rezultatul analizelor pe care le-a făcut la începutul acestei luni iar rezultatele nu sunt deloc alarmante. Însă, chiar și așa, soția lui Nasty a preferat să meargă și la un spital din Turcia pentru aceleași analize pentru a fi sigură că este bine.

„Am fost în Turcia zilele trecute și mi-am refăcut analizele. Acum două zile m-am întors. Sunt bine, nu sunt probleme doar că așa sunt eu precaută în ceea ce privește sănătatea mea. Oricum mă simt mult mai bine, deci nu vă faceți probleme…că nu sunt probleme medicale”, ne-a spus Ioana Năstase.

Declarații alarmante

În urmă cu aproape o lună, Ioana Năstase ne spunea exact prin ce clipe trece:

„În ultimele trei luni m-am simțit cam rău. Aveam dureri foarte mari de cap, noaptea mai ales mă durea foarte tare capul și nu am mai putut sta așa. Așa că m-am dus la spital și mi-am făcut analizele, acum aștept rezultatele. Țin minte că atunci când mi s-a făcut foarte rău m-am așezat pe scări să nu se întâmple altceva mai rău de atât”.

Click! spune

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cunoscut în anul 2018 și au ales să rămână împreună, după ce Nasty și Brigitte Pastramă, cea de-a patra soție a lui, au ales să divorțeze. Chiar dacă între cei doi (n.r – Ilie și Ioana) există o diferență de vârstă de 30 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să aleagă să rămână împreună și să viseze la un viitor comun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net