Ilie Năstase vrea copil la 77 de ani! „Lucrează” din greu la asta cu soția lui, Ioana

Mihai Morar,  față în față cu Ilie Năstase. Rareori avem ocazia să spunem că viața bate filmul. Astăzi însă avem ocazia să auzim povestea fantastică a unui om care a cucerit lumea prin talentul și carisma lui și care a transformat sportul mondial. One of  kind... Ilie Năstase, în cel mai nou episod de podcast „Fain & Simplu”!

Ilie Năstase (77 de ani) a fost invitatul lui Mihai Morar căruia i-a povestit despre toate etapele din viața lui. Nasty are în continuare planuri mărețe. Și-ar mai dori un copil și spune despre actuala sa căsnicie că este cea mai frumoasă.

Care este cea mai frumoasă femeie pe care ai văzut-o vreodată?"  a fost întrebat Ilie Năstase în cadrul podcastului Fain&Simplu al lui Mihai Morar.

Celebrul tenisman a avut numai cuvinte de laudă despre actuala lui soție, Ioana Năstase.

"Toate femeile sunt frumoase dar cea mai frumoasă, cea mai frumoasă este ultima. E persoana care e cu mine acum. Acum noi încercăm să avem și un copil. Da, ea vrea, vrea neapărat. Ea are o nepoțică. Ea vrea să aibă o fetiță neapărat. Că a avut băiat", i-a mărturisit Ilie Năstase lui Mihai Morar.

Ilie Năstase își descrie căsătoria cu Ioana ca fiind una dintre cele mai frumoase zile pe care le-a trăit.

"Eu i-am propus. Vreau să fac și eu acum, că am o vârstă, vreau să fac o familie, hai să ne căsătorim. A fost una dintre cele mai frumoase zile ale mele. Nunta am făcut-o la Crucea. Au deschis cu lacătul măicuțele la Crucea. Părintele ne-a așteptat. Am fost în Israel cu părintele de la Crucea! Nu mă vedeam niciodată, nici nu mă gândeam la treaba asta că la vârsta mea o să devin mai credincios. Ea la fel, ea crede foarte, foarte mult...”, s-a mai confesat Ilie Năstase la Fain&Simplu.

Regretă că nu a petrecut mai mult timp cu copiii săi

Ilie Năstase e bogat pe toate planurile. Singurul său regret este că nu a avut timp suficient de petrecut cu cei 5 copii ai săi. Întrebat de care dintre cei 5 copii este cel mai legat, Nasty a dezvăluit că are o relație bună cu fiecare dintre ei.

"Cu toți. Cu cei cu care mi-am petrecut cel mai mult timp de când nu am mai jucat. Prima fată are 49 de ani acum, Natalie. Cu ea nu am petrecut mult timp când jucam, eram pe circuit. Asta e regretul că nu poți să stai cu copiii dacă faci și ce am făcut eu. Și ca să-i iei pe circuit cu tine când sunt la școală nici aia nu e bine.  Acum Alessia e în Franța, la facultate, are 20 de ani,  cealaltă, Emma, vrea să meargă și ea”, a mai povestit Năstase.

S-a iubit cu Diana Ross

Nasty a iubit multe femei la viața lui. Un an de zile s-a iubit și cu Diana Ross, pe care a cunoscut-o într-un club la New York. Mama lui nu a fost de acord cu relația pe care a avut-o cu celebra Diana Ross, cunoscută și pentru relația strânsă pe care a avut-o cu megastarul Michael Jackson.

"Aia a fost așa de scurtă durată. A fost un an de zile. Mamei îi plăceau fetele cu codițe, cu păr blond, nu știa ea cine e Diana Ross. Maică-mea asculta muzică populară... Era slabă, formase Supremes, erau vreo 4-5 fete. Am stat și la New York și mai mergeam prin cluburi pe acolo. Acolo am cunoscut-o, într-un club!

În cazul ei, eu am abordat-o, era cunoscută în America. Ea fost după aia un fel de manager al lui Michael Jackson, se ocupa de afacerile lui. Ea e cu un an mai mare ca mine”, i-a mai povestit Nasty lui Mihai Morar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net