Anca Serea i-a povestit lui Mihai Morar cum a reacționat după ce a rămas văduvă, cu doi copii! „Aveam momente când...”

Anca Serea (43 de ani) și soțul ei, Adi Sînă (46 de ani), au  fost invitații lui Mihai Morar la podcastul acestuia, „Fain&Simplu. Mamă a șase copii, vedeta a povestit de toate, inclusiv și-a reamintit unul dintre cele mai grele momente din viața ei, atunci când a rămas văduvă, la 29 de ani cu doi copii, după ce soțul ei, Filip Poplingher, s-a stins la doar 36 de ani în urma unei boli nemiloase.

Serea a povestit și despre actuala ei căsnicie și relație cu Adi Sînă. Acest episod este un manifest pentru relații. Descoperă istoria unei iubiri care a avut capacitatea să salveze, să vindece, să confere sens și putere interioară în cele mai grele momente ale vieții. După 13 ani de relație și 6 copii, cuplul Anca Serea&Adi Sînă au dezvăluit la Fain&Simplu ce se află în spatele unei povești de dragoste autentice.

Extrem de emoționată și cu ochii în lacrimi, Anca Serea a avut puterea să povestească despre cel mai negru episod din viața ei. La 29 de ani, a rămas văduvă, cu doi copii, David care are acum 21 de ani și Sarah, fiica ei cea mare, de 16 ani! Fostei prezentatoare TV nu i-a fost deloc ușor să depășească acest moment.

Aveam momente când pur și simplu mă închideam într-un dressing și nu reaușeam să mă mai reculeg, să-mi revin! Sunt momente și momente! Sunt momente în care cazi într-un întuneric profund și nu mai vezi niciun fel de lumină, dar cumva știam că pentru ei și apoi pentru mine, viață trebuie să meargă într-un sens! Sau să îi dau eu un sens! Noi, oamenii, în general, avem niște resurse în noi pe care la un moment dat, cumva, reușim să le accesăm. Asta a fost scăparea mea și salvarea mea. Că nu credeam că o să mai existe o mare iubire! Durerea nu dispare în esență niciodată, dar luptăm cu ea, învățăm să o gestionăm cumva!”, i-a mărturisit Anca Serea lui Mihai Morar.

„Cred că am fost foarte norocoasă”

Cum a întâlnit Anca Serea o ,,mare dragoste” atunci când se aștepta cel mai puțin, cum a devenit aceasta ,,marea ei salvare”, și, nu în ultimul rând, cum a cucerit-o Adi Sînă pe una dintre cele mai frumoase femei din România?

Vedeta i-a spus totul lui Mihai Morar, sub privirile galeșe ale soțului ei, artistul Adi Sînă.

 „S-a întâmplat chiar pe nepusă masă, eram foarte nepregătită și nu aș fi zis niciodată că o să găsesc o altfel de iubire după un timp relativ scurt dar cred că am fost foarte norocoasă, cred că am fost norocoși cu toții. Adi a fost un fel de salvare pentru mine. Mi-a fost extrem de greu! Pur și simplu s-a întâmplat, a fost o întâmplare frumoasă, de care m-am agățat cumva! Am fost norocoși cu toții! Și eu și copiii!”, i s-a confesat Anca Serea lui Mihai Morar.

Cum a cucerit-o Adi Sînă pe Anca Serea

Cumva a fost dragoste la prima vedere între cei doi soți, cel puțin din partea Ancăi Serea care atunci când l-a îmbrățișat pentru prima oară pe Adi Sînă a simțit că el este alesul.

Adi m-a cucerit cu o îmbrățișare! Nici nu știu dacă el știe! Ne-am întâlnit din întâmplare în trafic, cred că eram pe Calea Victoriei, dacă îmi aduc aminte bine, cred că vorbeam la telefon. Mi-a zis, oprește un pic! Eu aveam o sensibilitate, o povară mare pe umeri, nu eram un om complet. Am coborât, el era în fața mea, eu nu știu să parchez mașina niciodată, m-a apostrofat drăguț și m-a luat în brațe. A fost o îmbrățișare care pentru mine a însemnat enorm! Am simțit altceva în momentul ăla. A fost un moment important pentru mine. Am zis omul ăla are ceva!”, își amintește Anca Serea cum a început povestea ei de dragoste cu Adi Sînă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net