Ingredientul minune care îl ajută pe Adi Sînă să nu îmbătrânească: „Dacă îl folosești corect, o să ai rezultate ca și după o cură de botox”

Adrian Sînă reușește să sfideze cu succes trecerea celor 46 de ani pe care îi are. Artistul reușește să se mențină cât mai tânăr și are un „ingredient-secret” care îl ajută în lupta anti-aging, căci de operații estetice nici nu este vorba, întrucât el nu este deloc adeptul acestora.

Secretul tinereții lui Adi Sînă / foto: Social media
Secretul tinereții lui Adi Sînă / foto: Social media

În cel mai recent interviu oferit presei, soțul Ancăi Serea mărturisește că știe cum să se îngrijească. Nu renunță la retinol, ingredientul de bază în lupta anti-îmbătrânire, care trebuie aplicat corect pentru efecte așteptate. 

Adrian Sînă, adevărul despre operațiile estetice 

Cântărețul dedică o parte semnificativă din timpul lui proiectelor pe  care le are, astfel că odihna și relaxarea au devenit mai rare pentru el. Deși este mai mereu ocupat, Adrian conștientizează importanța îngrijrii personale și nu uită de rutina de îngrijire a tenului. 

Retinolul - aliatul nr.1 împotriva luptei cu îmbătrânire îl ajută pe artist să arate mereu tânăr și revigorat. De asemenea, Adrian Sînă a vorbit și despre operațiile estetice, mărturisind că este împotriva lor. 

„Eu sunt împotriva acestor intervenții, nu am făcut niciodată, nu zic că sunt nepotrivite, dar eu nu le-am folosit. Folosesc retinol. Acesta este cel mai bun produs anti-aging, dacă îl folosești corect, o să ai rezultate ca și după o cură de botox.

Absolut! (n.r recomandă produsul bărbaților) Bărbații, după o vârstă, au nevoie de un minim de îngrijire. E mult spus că i-am făcut surpriză și că i-am ascuns. (n.r. Ancăi Serea) I-am zis: “Lucrez la asta, o să primesc testerul final, o să vrem să îl testezi. Am venit cu testerul, l-a testat și a zis: “E WOW!”. Așa a ieșit colecția cu retinol!”, a declarat Adrian Sînă pentru Ego.ro.

Fotografia, pasiunea artistului 

Este pasionat de fotografii și mereu are la el camera de fotografiat, pentru a imortaliza orice moment. Deși face asta din plăcere, Adrian Sînă a mărturisit că nu consideră că va face o expoziție în viitorul apropiat.

„Anca Serea și Simona Pătruleasa sunt fețele produselor noastre cu retinol. Mie îmi place fotografia, sunt pasionat. Acesta a fost un moment din shooting-ul nostru, sunt superbe! Nu pentru moment. (n.r. nu vrea să facă o expoziție) Deocamdată strâng foarte mult material, fac foarte multe poze, călătoresc foarte mult. Întotdeauna am un aparat la mine și pozez lucrurile interesante.

Poate că o să vină o expoziție, dar nu în viitorul apropiat. Da! (n.r. are aparatul la concerte) Poate că nu intru cu aparatul pe scenă, dar, da, îl am cu mine! În backstage e cu mine! Nu îi place! (n.r. Ancăi Serea) Am disperat-o! Mi-a zis: “Te rog frumos, mai lasă-mă în pace!”. Eu îi zic: “E bună lumina, stai să îți fac o poză!”. Ea spune: “Nu, te rog, lasă-mă în pace!”. Ea nu vrea, nu! Anca nu vrea să îi fac poze!”, a mai spus el, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net