SCANDAL! Adrian Sînă, acuzat de o mireasă că ar da țepe la nunți! Reacția vehementă a artistului „I-am anunțat că...”

#Exclusiv Click!

Adrian Sînă se află în centrul unui scandal de proporții. Artistul a fost acuzat de o mireasă că i-ar fi dat țeapă la nuntă. Femeia reclamă că i-ar fi dat avansul solistului, numai că acesta a anulat cântarea cu câteva săptămâni înainte, în favoarea altei nunți de la Craiova. Avem în exclusivitate replica lui Adrian Sînă la aceste acuzații!

Adrian Sînă (46 de ani) și The Wedding Cruhers fac furori la nunțile din întreaga țară, dar și din afară. Mirii se bat să-i antameze cu un an sau chiar doi înainte, oferind un avâns cât se poate de generos pentru artiștii lor preferați.

O mireasă din Dej  acuză: „Ne-a anunțat că e în Asia, dar era la Craiova”

Iată, însă, că o mireasă din Cluj a lansat, zilele acestea, acuzații grave la adresa lui Adi Sînă și a orchestrei sale.

Femeia susține că a încheiat un contract cu celebrul artist încă din anul 2022, plătindu-i un avans generos, în valoare de 1500 de euro. Cu trei săptămâni înainte, artistul a anulat, însă, cântarea și a returnat avansul prin intermediul unui mail, motivând că nu mai poate ajunge la nuntă pentru că ar avea de susținut un turneu în Asia.

Mireasa a luat foc, însă, atunci când a văzut pe Instagram imagini au Adrian Sînă, la o nuntă în Craiova.

Aș vrea să vă fac atenți viitori miri cu cine încheiați contracte pe partea de muzică. Noi am avut contract încheiat din 11.10.2022 cu avans de 1500 de euro să ne cânte la nuntă pe data de 26.08.2023. Ne-a anunțat cu 3 săptămâni înainte de nuntă că nu mai poate veni, că are turneu în Asia, pe când el a luat altă nuntă la Craiova, chiar el a postat pe Story.

În Zalău pentru septembrie, a mai anulat o nuntă cu același pretext. Noi am găsit printr-un mare noroc, alt band pe care o să-l recomand din tot sufletul în altă postare, că nu vreau să le apară numele lângă Adrian Sînă și Wedding Crashers. Vă atașez poze cu dovezile”, a relatat mireasa dezamăgită, pe pagina ei de socializare.

Femeia a postat și o copie după mail-ul de anulare trimis de artist.

Replica lui Adrian Sînă: „Nu dau țepe și nu am dat în 25 de ani de carieră!”

Contactat de Click!, Adrian Sînă a lămurit situația creată.

Lucrurile nu stau deloc așa. Nunta a fost la Dej. Cu o lună înainte i-am anunțat că nu mai pot ajunge și le-am restituit avansul. Chiar m-am oferit să-i ajut și le-am găsit o altă orchestră care să cânte la nuntă. Cât despre nunta de la Zalău, nu a existat așa ceva.

Plus că nu înțeleg cum poate susține cineva că știe unde sunt eu la un anumit moment și ce anume fac? De unde știu ei cu exactitate că am fost la Craiova? Eu le înțeleg supărarea, dar am anunțat cu o lună înainte și le-am restituit avansul.

Nu văd unde este țeapa! Ce țeapă le-am dat?! Nu exis așa ceva! Eu nu am nici o datorie față de femeia respectivă. I-am ajutat să găsească înlocuitori. Nu dau țepe și nu am dat în 25 de ani de carieră! Nici nu voi da!, a declarat Adrian Sînă, în exclusivitate pentru Click!

Aceasta nu este, însă, singura acuzație de acest gen lansată la adresa lui Adrian Sînă, în ultima perioadă. La începutul lunii iunie, în spațiul public au apărut informații conform cărora o altă mireasă ar fi trecut printr-o situație similară.

Artistul ar fi încasat avansul aferent, însă, cu nouă zile înainte de nuntă, a anulat cântarea, pe motiv că soția lui, Anca Serea, are probleme medicale. Femeia ar fi aflat ulterior că artistul ar fi avut, de fapt, un alt eveniment la Cluj-Napoca.

Avem foarte multe solicitări să cântăm la nunți. Avem două-trei nunți la care trebuie să ajungem pe săpătmână. Ne pare rău dacă nu putem ajunge la toți cei care ne vor la nunta lor. Mi-aș dori să putem să ajungem la toți, dar trebuie să înțeleagă că mai apar lucruri imprevizibile, plus probleme de ordin personal” ,a mai declarat Adrian Sînă, pentru Click!

Adrian Sînă, artistul care în 1999 înființa trupa Akcent, cânta acum cu două tinere soliste. Miruna Pânzaru și Irina Ionescu sunt partenerele lui în proiectul Adrian Sînă & The Wedding Crashers, cu care se prezintă la nunți și alte evenimente unde merg să cânte live.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net