Adi Sînă știe cum să-și împace soția! Cum se înțeleg cei doi și cum s-au prezentat la OK! Magazine Summer Party

#Exclusiv Click!

Anca Serea se plângea că nu mai face față programului încărcat de mamă cu 6 copii, în timp ce soțul ei e mai mereu plecat de acasă.

Adi Sînă știe cum să-și împace soția
Adi Sînă știe cum să-și împace soția

Mereu pe drumuri între concerte, filmări și vacanțe cu cei 6 copii, cuplul Adrian Sînă (46 de ani) și Anca Serea (42 de ani) pare că a ajuns la un numitor comun și nimic nu le poate strica frumoasa familie. Miercuri seara, cei doi și-au găsit timp să vină la Summer Party, evenimentul organizat de OK! Magazine, unde i-am întâlnit și i-am descusut despre proiectele viitoare, copii și vacanțe, astfel că puteți afla mai multe amănunte din interviul următor.  

Cum arată viața de familie pentru Adi Sînă și Anca Serea

Click!: Ce faci Anca, te întorci în televiziune sau ești influencer?

Anca Serea Sînă: Nu mă intorc, însă sunt mamă și asta îmi ocupă tot timpul.

Cum este fără fiul cel mare...

Dar David este acasă, este în vacanță. El și fiica mea Sara vor merge la Londra la concert la Lana Del Rey, le-am făcut o surpriză. Ea își dorea de foarte mult timp să meargă la un concert și iată că i-am îndeplinit dorința. Moise a terminat grădinița și am fost emoționată, aș fi dorirt să nu fie cu emoții. El a făcut 7 ani, e băiat mare deja. Mi-aș dori, sincer, să nu treacă timpul, să rămână mici și în lumea copilăriei, care este foarte frumoasă.

Legat de muzică, care dintre cei șase copii sunt fani Akcent?

Sunt toți, pentru că este tatăl lor și îi ascultă muzica. De câte ori avem ocazia să-l însoțim pe Adi în concerte și să îi ascultăm muzica, e o placere pentru noi.

Tu îi știi toate piesele pe de rost?

Sub nicio formă, sunt multe...

Tu ce faci Adi vara asta, ce a mai rămas din ea?

Adi Sînă: Vara asta o să am multe concerte. Am si peste hotare dar și în țară foarte multe.

Cât durează un concert?

Depinde de formula în care se dorește să cânt. Pentru că am band, pot să cânt și o oră, și două și patru. Depinde de eveniment, de locație. Nu am dansatoare dar am fetele din backing vocals, vocalistele mele cu care mă ajut la piesele cu voci feminine, caci sunt câteva. Colegele mele sunt vocile feminine de la piesele mele.

Vacanță aveți?

Avem, o să mergem un pic cu copiii prin Europa, apoi o să avem noi doi o vacanță în jurul Franței, câteva zile. Vrem să mai mergem și câteva zile în Maramureș, ei au fost la mare, din păcate, fără mine...

Ce ți s-a întâmplat interesant pe la ultimele concerte?

Am avut un eveniment în Polonia, la un festival mare unde am cântat cu Fan Factory și Thomas Anders de la Modern Talking. Aveam cabina lângă a lui, nu ne știam și i-am spus că suntem din România, am făcut o fotografie și i-am zis că îl așteptăm la noi în țară. Și el a zis că vine oricum, eu l-am întrebat unde, însă nu știa și l-a întrebat pe manager. Știa doar că va fi la 100 de kilometrii de București. L-am intrebat pe ce dată și m-a spus, iar eu l-am întrebat daca nu cumva va cânta la Râmnicu Vâlcea, la WeLoveMusic Festival, iar el a confirmat. Și am aflat că vom cânta în aceeași seară. Și a rămas stabilit cu Thomas să ne revedem direct la Râmnicu Vâlcea, la WeLoveMusic pentru că vom cânta în aceeași seară.

Ne poți spune cât vei cânta și care dintre piesele tale?

Voi cânta jumătate de oră, 40 de minute și voi cânta piesele vechi combinate cu cele noi, le voi îmbina. În principal, mă axez pe alea vechi, pentru că acelea sunt cunoscute de toată lumea, le știu fanii.

Cupluri celebre și apariții surpriză la ”Summer Party by OK! Magazine”

Miercuri seara, în centrul Bucureștiului, pe Calea Victorieu, pe terasa unui hotel cunoscut, vedetele și-au dat întâlnire la evenimentul organizat de OK! Magazine, Summer Party. Au fost multe apariții surpriza, multe cupluri pe care rar le vezi, precum Lucian Viziru cu soția sau Octavia Geamănu cu Marian Ionescu, care nu au stat mult dar care au atras toate privirile. Și asta pentru că Octavia a afișat o siluetă de zile mari, având în vedere că pe rețelele de socializare mai spune din când în când că mănâncă dulciuri. Denis și Cristina Ștefan au fost și ei prezenți.

Simona Pătruleasa, Anca Ciota, Elvira Deatcu,  Crina Abrudan, Cristina Batlan, Alexandra Ungureanu, Licia Graur, Bianca Brad, Eugenia Șerban, Nuami Dinescu, Irina Mohora sau Andreea Străvoiu de la RoVentura au atras toate privirile. La fel cum a atras privirile și puștiul minune David Dobrincu însoțit de mama lui, Carmen Dobrincu, care și-a însoțit fiul la party-ul de vară. Toată lumea s-a simțit bine, au socializat și au ascultat muzică bună cu un pahar de limonadă în față.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net