Cum o împacă Adi Sînă pe Anca Serea după o ceartă: «Ne-am supărat, dar...»

Ultima actualizare:

Cântărețul Adi Sînă știe cum să mențină romantismul viu în relație, după șapte ani de căsnicie, iar Anca Serea se topește după gesturile pline de afecțiune venite din partea soțului ei. Recent, Anca a dezvăluit că cei doi au avut o mică ceartă în cuplu, iar Adi a știut imediat cum să își repare greșeala.

Cum o împacă Adi Sînă pe Anca Serea după o ceartă Foto: Arhivă personală
Cum o împacă Adi Sînă pe Anca Serea după o ceartă Foto: Arhivă personală

Dacă cei mai mulți se întreabă care este secretul unei relații fericite și de lungă durată, ei bine, aceștia pot arunca un ochi „în curtea” cuplului Sînă-Serea. Cei doi soți se comportă adesea ca doi îndrăgostiți aflați în primele luni de relație și nu se sfiesc să-și împărtășească gesturile romantice cu urmăritorii lor din mediul online.

Adi Sînă, surpriză romantică pentru Anca Serea

De curând, Anca Serea a dezvăluit că a avut o mică ceartă cu partenerul ei, pe care Adi Sînă a dorit să o dezamorseze prin intermediul unei surprize. Acesta i-a pregătit partenerei lui un mic dejun copios, pentru a începe ziua bine. Și, cum gesturile mici contează, conform zicalei, Anca Serea s-a declarat cucerită și i-a făcut partenerului ei o declarație de dragoste.

Pentru că am avut o discuție destul de serioasă în weekend și ne-am supărat, așa m-a împăcat Adi. Te iubesc, știi asta, da?”, a scris Anca Serea pe una dintre rețelele de socializare.

Cei doi soți au împreună 4 copii, dar familia lor e mult mai numeroasă!

Adi Sînă și Anca Serea sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună patru copii. Familia lor este una mult mai numeroasă însă, căci prezentatoarea mai are alți doi copii din mariajul cu afaceristul Filip Poplingher. Adi Sînă și-a asumat pe deplin rolul de tătic însă, pentru toți copiii, iar el și Anca își eliberează mereu agenda pentru a petrece timp alături de aceștia, chiar dacă programele lor sunt de cele mai multe ori încărcate.

Citește și: Cum o răsfață Adi Sînă pe Anca Serea după șapte ani de căsătorie. Multe femei și-ar dori să primească asemenea cadou!

Adi Sînă și Anca Serea, escapade romantice în doi

De asemenea, cei doi soți nu se neglijează nici pe ei, plănuind din când în când mici escapade romantice în doi, ca răsplată pentru buna „colaborare” pe care o au atunci când vine vorba de parenting și de viața de familie, în general. Cea mai recentă vacanță a celor doi a fost la Viena, acolo unde Adi și Anca au petrecut de Dragobete!

Citește și: Anca Serea, Dragobete romantic cu Adi Sînă, în Viena!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net