Cum o răsfață Adi Sînă pe Anca Serea după șapte ani de căsătorie. Multe femei și-ar dori să primească asemenea cadou!

Ultima actualizare:

Adi Sînă și Anca Serea sunt căsătoriți din anul 2015, iar împreună au patru copii. Familia lor este una numeroasă, căci prezentatoarea are alți doi copii din mariajul cu afaceristul Filip Poplingher. Deși au o agendă foarte încărcată, Anca și Adi găsesc întotdeauna timpul necesar pentru a pleca în mici escapade romantice!

Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți din anul 2015
Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți din anul 2015

Adi Sînă și Anca Serea se află zilele acestea într-o mică excursie la Viena. Cei doi au o viață foarte încărcată, fiind ocupați cu locul de muncă, proiectele personale și viața de familie întotdeauna plină. Fiul cel mare al Ancăi Serea a plecat la facultate în Olanda, așadar în casa Serea-Sînă sunt acum cinci copii. 

Adi și Anca și-au făcut bagajele pentru a pleca într-o binemeritată vacanță. Destinația pe care au ales-o a fost Viena. Deși se află în concediu, Anca nu poate sta departe de admiratorii săi și de rețelele de socializare. Anca și-a provocat fanii să-i adreseze întrebări pe Instagram. Ulterior, le-a selectat pe cele mai interesante și a oferit un răspuns curiozităților.

Vezi și: Poze rare cu Anca Serea la 21 de ani

Anca a fost întrebată care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit din partea soțului, iar răspunsul oferit de vedetă ar putea să trezească o urmă de invidie în sufletul multor femei. Deși Adi nu este tipul de bărbat care să facă daruri costisitoare, solistul îi cumpără întotdeauna pantofi soției sale, spre bucuria vedetei. 

  „Faptul că facem o echipă bună împreună este cel mai frumos cadou. Ca să-ți răspund la întrebare: cel mai des îmi cumpără pantofi foarte frumoși”, a fost răspunsul Ancăi Serea. 

În urmă cu aproximativ o săptămână, Anca și Adi Sînă au fost invitați la emisiunea Vorbește lumea. Îndrăgitul cuplu a vorbit despre familie și au oferit un detali neștiut. Adi și Anca nu mai dorm împreună de o bună perioadă de timp din cauza programului foarte diferit.

Se întâmplă foarte des să nu ne vedem. Eu sunt acasă ca și la hotel. Eu dorm în living, pe canapea. Dormitorul nostru s-a transformat în camera copiilor. Îți dai seama că nu e chiar plăcut, că eu nu am nici baia mea, nu am nici patul meu. Am o bocceluță cu pasta de dinți și mă plimb… Astăzi folosesc eu baia asta? Că aici e ocupat… Și în seara asta poate reușesc să dorm într-un pat normal. E bătaie pe fosta cameră a lui David. Eu m-am bucurat de camera lui David pentru un timp, dar a venit Sarah", a povestit Adi Sînă. 

Citește și: Ce distanți sunt Anca Serea și Adi Sînă

În luna februarie, fotoreporterii Click! i-au suprins pe Anca Serea și Adi Sînă la plimbare, prin Capitală. Anca Serea a coborât din autoturism pentru a se răsfăța cu un deliciu dulce și a-și cumpăra un buchet de flori, în timp ce fostul membru al formației Akcent a preferat să-și aștepte soția în mașină.

După șapte ani de mariaj și patru copii, Anca Serea și Adi Sînă au găsit o modalitate de a funcționa în calitate de cuplu, fără să fie în permanență unul aproape de celălalt. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net