Cum a trecut Sorin Brotnei peste scandalul cu Adi Sînă. Ce spune despre refacerea trupei Akcent

Sorin Brotnei (41 de ani) pare să se fi îndepărtat de lumea showbiz-ului autohton. Venit să-l susțină pe prietenul Cătălin Măruță la împlinera unui an de podcast, Sorin a vorbit cu Click! despre noile lui pasiuni muzicale, la care nu s-a fi gândit niciodată până acum și despre felul în care se raportează la muzica de acum.

cub Sorin Brotnei animat gif

Sorin Brotnei, care a cunoscut un succes nebun cu trupa Akcent, în urmă cu mai bine de zece ani, spune că nu se mai regăsește în muzica tinerilor de acum.

”Nu mă regăsesc în stilul muzical preferat de tineri, probabil asta înseamnă să îmbătrânești (râde). Asta înseamnă să-ți formezi alte gusturi. Sunt conștient că și despre noi se spunea același lucru, că nu ne înțeleg muzica și stilul, așa și pe mine mă depășeste stilul și nu mă regăsesc”, a recunoscut Sorin pentru Click!

După scandalul care a dus la destrămarea trupei Akcent, în 2013, din cauza unor neînțelegeri legate de împărțirea câștigurilor financiare, Sorin și-a îndreptat atenția și asupra altor domenii de activitate. Solistul are de câțiva ani buni o clinică de transplant de păr, iar recent a început un proiect de suflet în Maramureș.

”Mie îmi plac mai mult lucrurile pragmatice. În acest moment manageriez o clinică de transplant de păr, am câțiva ani de când fac acest lucru. Mai nou, mi-am făcut un proiect de suflet în Maramureș, de unde sunt eu.

Am cumpărat două case vechi pe care le-am făcut într-un stil tradițional. Toată chestia asta a venit natural, cred că odată cu vârsta și tot mai mult m-am identificat cu originile”, ne-a mai spus Sorin.

Sorin Brotnei și muzica populară: ”Nu aș fi crezut vreodată că pot fac”

Întoarcerea la origini a însemnat și o deschidere mai mare pentru muzica populară, o direcție la care nu s-ar fi gândit deloc ”în tinerețe”.

”Nu-ți ascund faptul că am început să ascult muzică populară, ceea ce nu aș fi crezut vreodată că pot fac. Tot mai mult ascult muzică populară, în special moroșănească.

De cântat muzică populară nu m-am gândit, deoarece consider că pentru a cânta acest gen muzical trebuie să fii foarte iscusit în ale muzicii și nu cred că aș fi cel mai potrivit.”

Sorin pare să fi agățat însă microfonul în cui, chiar dacă a reușit să treacă peste scandalul care a dus la destrămarea trupei Akcent. Totuși, nu exclude ideea de a se întoarce pe scenă, într-un concert de aducere aminte, aături de vechii săi prieteni și colegi de trupă.

”Am avut ocazia să mă reapuc de muzică, însă nu am dorit acest lucru. Când am luat parte la formarea trupei Akcent, am fost omul potrivit, la locul potrivit, însă nu pot să zic că mă reprezintă acest lucru. Dar pot spune că mi-ar plăcea să mai cânt pe scenă, din nostalgie, alături de colegii din trupă, ca să-mi aduc aminte de vremurile trecute.

Păstrez legătura cu colegii de trupă acum, deoarece oricât de supărați am fi fost când ne-am separat, lucrurile s-au așezat.”

Cum vrea Sorin Brotnei să-I ajute pe refugiați

Cum Maramureșul este foarte aproape de Ucraina, Sorin nu putea rămâne insensibil la ce se întâmplă acum peste granița de nord a României.

”Eu chiar m-am gândit cum pot ajuta privind refugiații din Ucraina și chiar am găsti o soluție. Aș putea găzdui 10 familii și le oferim și un loc stabil de muncă, poate chiar să-și facă un viitor în România”, ne-a mai spus Sorin.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net