Paparazzi Click! Ce distanți sunt Anca Serea și Adi Sînă, prin oraș! Vedeta și-a cumpărat singură flori și prăjituri

Ultima actualizare:

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au cunoscut în anul 2011 și s-au căsătorit patru ani mai târziu. Împreună au cinci copii, iar Adi se comportă exemplar cu fiul pe care Anca îl are din mariajul anterior.

Anca Serea și-a cumpărat flori și prăjituri Sursă foto: Blitz!
Anca Serea și-a cumpărat flori și prăjituri Sursă foto: Blitz!

Anca Serea și Adi Sînă s-au cunoscut la scurt timp după ce Anca a trăit cea mai curntă experiență a vieții sale: bărbatul cu care era căsătorită la acea vreme a murit răpus de o boală nemiloasă. Anca a suferit nesups, iar în anul 2011, la un an de la moartea lui Filip Poplingher, a decis să se bucure din nou de viață. 

L-a cunoscut pe Adi Sînă într-un club de karoke din Capitală, însă între ei nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere. În timp, relația lor de prietenie s-a transformat într-o frumoasă poveste de iubire. În anul 2015 au ajuns în fața ofițerului de stare civilă, iar împreună au cinci copii superbi.

Zilele trecute, cei doi au fost surprinși de fotreporteri în zona Dorobanți din Capitală. Anca și Adi au părăsit locuința din Pipera și s-au îndreptat spre centrul orașului, acolo unde au petrecut câteva ore. La un moment dat, Anca a ieșit din autoturism și s-a îndreptat spre o florărie de unde a achiziționat un buchet. Ulterior, a trecut pragul unei cofetării pentru a cumpără mai multe prăjituri. Surprinzător, Adi a preferat să rămână în autoturism și să aștepte întoarcerea Ancăi în timp ce a butonat de zor telefonul mobil. 

Anca a atras toate privirile trecătorilor datorită condiției sale fizice de invidiat. Deși este mama a șase copii, Anca are un trup tras ca prin inel și o energie debordantă. În trecut a recunoscut că s-a confruntat cu oboseala accentată și cu o anemie destul de severă, însă se pare că a reușit să depășească cu brio problemele. 

Anca Serea a împlinit 41 de ani la începutul acestei luni. Anul 2022 este unul dificil pentru prezentatoare pentru că a fost nevoită să se despartă de fiul cel mare care a decis să își continue studiile în Olanda. Anca este foarte mândră de fiul ei, însă îi simte zilnic dorul. 

''Din păcate a venit momentul în care David a trebuit să plece de acasă și ne-am obișnuit cu el vreo lună. E greu și o să am nevoie de câteva zile de recuperare, dar știu că el pleacă acolo unde îi este mai bine și unde își va continua studiile. Așa că sper să fie bine. Te așteptăm acasă. Toți suntem foarte triști, am inima frântă. Drum bun, o să-mi fie dor de tine!'', scria Anca Serea recent, pe contul personal de Instagram.

Anca Serea și Adi Sînă au cinci copii împreună

Anca Serea are șase copii, pe ultimul l-a născut în august 2019, o fetiță pe nume Leah Maria. Anca Serea şi Adrian Sînă mai au împreună trei copii: pe Noah (8 ani), pe Ava (7 ani) şi pe Moise (5 ani). Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (20 ani) şi pe Sara (12 ani). Cu Adi este căsătorită din anul 2015.

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net