Anca Serea, în lacrimi după o despărțire dureroasă: "Am inima frântă"

Ultima actualizare:

Anca Serea trece prin clipe foarte grele din cauză că a trebuit să se despartă de fiul ei, care pleacă în Olanda.  

Anca Serea plange jpg

Anca Serea, 40 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare a știrilor de la TV. Aceasta și-a întemeiat o familie frumoasă alături de fostul solist al trupei Akcent, Adrian Sînă.  

Anca Serea are în total șase copii, dintre care doi sunt din mariajul anterior cu fostul soț care a decedat în urma unei boli cumplite.  

În urma căsătoriei au rezultat un băiat pe nume David și o fiică, Sara.  

David este cel mai mare dintre fii Ancăi Serea și este studentul unei facultăți din Olanda. Vedeta a fost extrem de fericită când fiul ei cel mare a venit în România pentru a petrece sărbătorile alături de familie, însă acuma venit momentul să părăsească din nou țara, pentru a-și continua studiile.  

Vedeta a fost puternic afectată de plecarea fiului ei înapoi în Olanda, deși era conștient că acest moment va veni inevitabil.  

Anca Serea a ținut să imortalizeze momentul despărțirii de fiul ei și a împărtășit și fanilor cât de dificil este pentru o mamă să fie separată de copilul ei. 

Anca Serea a recunoscut prin intermediul unei postări pe Instagram că va avea nevoie să se obișnuiască să îl știe pe fiul ei departe.  

Vedeta a mărturisit în lacrimi că întreaga familie va simți lipsa băiatului, dar este conștientă că e cea mai bună alegere pentru el.  

''Din păcate a venit momentul în care David a trebuit să plece de acasă și ne-am obișnuit cu el vreo lună. E greu și o să am nevoie de câteva zile de recuperare, dar știu că el pleacă acolo unde îi este mai bine și unde își va continua studiile.

Așa că sper să fie bine. Te așteptăm acasă. Toți suntem foarte triști, am inima frântă. Drum bun, o să-mi fie dor de tine!'', a spus Anca Serea

David a postat în schimb un mesaj de încurajare pentru familia sa în care le-a transmis să rămână puternici.  

"Pa, copii. Fiți puternici!”, a spus și David 

Tragedia din viața Ancăi Serea 

Anca Serea a devenit cunoscută publicului din România ca prezentatoare a știrilor din sport de pe Prima TV. Ea a trecut printr-o tragedie puternică după ce și-a pierdut soțul Filip Poplingher, din cauza leucemiei.

Vedeta avea doar 30 de ani la acea vreme, însă cei doi copii, Sara și David i–au dat puterea de a merge înainte. Ea și-a refăcut viața alături de cântărețul Adrian Sînă, iar cei doi sunt în prezent mai fericiți ca niciodată. 

Anca Serea se declară o mămică împlinită și este recunoscătoare pentru oportunitățile pe care le-a avut în viață.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net