Anca Serea, despre al șaptelea copil!: „Mai vreau o fetiță, dar am pus frână!”

Anca Serea a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: mai face sau nu și cel de-al șaptelea copil? Adi Sână, soțul ei, ar mai vrea, însă Anca spune ba! Și asta pentru că prezentatoarea stirilor sportive de la Prima TV se confruntă cu o anemie severă, în urma căreia a ajuns în mai multe rânduri direct pe patul de spital. Chiar și așa, Anca și Adi își mai doresc o fetiță.

Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți din 2015 Sursa: Instagram
Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți din 2015 Sursa: Instagram

La 41 de ani, Anca Serea se mândrește cu o familie numeroasă. A fost numită mama eroină, după ce a dat naștere și celui de-al șaselea copil! Are patru copii cu partenerul actual, cântărețul Adrian Sînă: Noah, Ava, Moise și Leah.

David și Sarah, sunt copiii Ancăi din primul său mariaj, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care a decedat în anul 2010. Acum se pune problema dacă Anca va mai aduce pe lume și cel de-al șaptelea moștenitor.

„Am o anemie severă!”

Anca Serea, prezentatoarea știrilor sportive de la Prima TV, s-a confruntat în ultimul an cu o anemie severă. Serea a avut în repetate rânduri stări de leșin, în urma cărora a fost transportată la spital și pusă pe tratament cu perfuzii.

Tocmai de aceea, în următoarea perioadă cel puțin, Anca Serea a pus frână și nu mai dorește să rămână însărcinată.

Spre deosebire de ea, Adi Sână își mai dorește cu ardoare o fetiță. De altfel, și cel de-al șaselea copil a fost adus pe lume tot la insistețele lui Adi Sână, care este mare iubitor de copii.

Eu am fost diagnosticată cu o anemie severă. S-a pus problema unui episod de burn-out (epuizare), la un moment dat. Iau tratament, mă simt bine acum. Adi își mai dorește copii, dar eu am pus frână. Asta deocamdată, dar niciodată să nu spui niciodată! E și vârsta acum”, a declarat Anca Sînă Serea, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Întrebată însă de fani pe Instagram dacă chiar nu și-ar mai dori un copil, Anca a răspuns că ea și soțul ei își mai doresc o fetiță.

A serbat-o pe micuța Ava!

Zilel acestea, în familia Ancăi Serea a fost rost de sărbătoare. Micuța Ava a împlinit opt anișori, așa că toată familia a dat o petrecere restrânsă , din cauza pandemiei.

Mama nu a venit la ziua Avei. Am ales s-o protejăm. Am avut grijă cu pandemia asta. Nu am mai mers nici în vacanțe, decât pe aici, prin România”, a adăugat Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai frumoase și mai sudate cupluri din showbiz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net