Anca Serea are probleme de sănătate serioase: «Analizele ies foarte bine, dar eu sunt foarte epuizată»

Ultima actualizare:

Problemele de sănătate nu îi dau pace Ancăi Serea (40 de ani). Deşi analizele îi ies bine, prezentatoarea TV se simte încă rău: are o stare de slăbiciune şi epuizare şi este mai mereu foarte obosită.

Anca Serea încă se simte rău, după ce a făcut mai multe analize Foto: Instagram
Anca Serea încă se simte rău, după ce a făcut mai multe analize Foto: Instagram

Totul a debutat acum două săptămâni, de Sfântul Andrei, când Anca Serea a ajuns de urgenţă la spital, din cauza unor ameţeli puternice. Acolo, a fost supusă unui CT cranian şi unor alte analize, care au ieşit însă bine. A doua zi, de 1 Decembrie, a fost trimisă acasă, dar Anca a povestit, la o emisiune TV, că încă se simte rău.

„Eu nu mă simt foarte ok. Am o stare de slăbiciune și de epuizare. Cu programul meu, nu toată lumea ar face față. Analizele ies foarte bine, dar eu nu mă simt bine. Sunt foarte epuizată și obosită”, a declarat Anca Serea, conform viva.ro.

Anca Serea a apelat la acupunctură

Prezentatoarea a apelat la ajutorul unui medic expert în acupuntură pentru a se mai pune pe picioare. „ Este un remediu la care am apelat cu cea mai mare încredere la un doctor foarte renumit. Nu mai am anemie. Totul este ok. Este a treia ședință și deja mă simt mult mai bine. Sunt rezultate nemaipomenite. Eu cred foarte mult în aceste terapii', a continuat ea.

Anca Serea a crezut că are Covid-19

De Sfântul Andrei, Anca Serea a ajuns de urgență la un spital privat din București, după ce, dimineața, a acuzat amețeli puternice și nu a reușit să se dea singură jos din pat. Dacă inițial vedeta a crezut că are Covid-19, cele două teste rapide negative au liniștit-o. La spital, Anca a făcut un CT cranian, pentru a elimina o potențială cauză gravă pentru amețeala resimțită marți dimineață.

„Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametri normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă”, a dezvăluit Anca Serea, la aceea vreme, pe Instagram.

Anca Serea: "Ziua obișnuită începe la ora 7:00, și se încheie undeva după ora 1:00"

Anca Serea are şase copii: doi cu fostul partner Filip Poplingher, David și Sarah şi patru cu Adi Sînă, Noah, Ava, Moise și Leah. Prezentatoarea TV are, atfel, un program mereu încărcat. Pe lângă proiectele profesionale, ea şi Adi sunt implicate direct în creşterea copiilor. Anca e mereu ocupată, fie că e vorba de gătit, pregătit copiii pentru şcoală sau mers la activităţile extraşcolare ale celor mici.

„Ziua obișnuită pentru mine începe dimineața devreme, la ora 7:00, și se încheie undeva după ora 1:00. Ritmul este unul alert, dar care-mi aduce multe satisfacții și care m-a educat să devin un om organizat. Pregătesc copiii pentru școală, grădiniță și liceu, cineva îi preia, iar eu mă bucur de o dimineață alături de Moise. Activitățile variază oarecum de la o zi la alta, dar întotdeauna prima parte a zilei până după prânz o petrec acasă: gătesc, fac cumpărături, aranjez lucrușoarele pentru a doua zi. După aceea merg la masaj de două ori pe săptămână și la activitățile copiilor. Seara se întâmplă să avem câte un eveniment și ajungem acasă în jurul orei 20, pregătiți pentru cină, băiță, povești de peste zi și culcare“, povestea Anca în 2019, pe când era gravidă cu Leah.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net