EXCLUSIV Anca Serea, mămica-eroină: ”Ne mai dorim copii! Iau tratament pentru anemie”

Ultima actualizare:

    Anca Serea și familia ei numeroasăfoto: Facebook
Anca Serea și familia ei numeroasăfoto: Facebook

Mămica eroină Anca Serea (41 de ani) dă din casă! În ultima vreme, s-a tot speculat că Anca Serea și Adi Sînă au spus stop și se mulțumesc cu cei șase copii pe care-i au. Dar nu e așa. Vedeta își mai dorește copii, însă momentan trebuie să își rezolve anemia severă, în urma căreia a și avut stări de leșin în repetate rânduri.

Prezentatoarea știrilor sportive de la Prima TV ne-a mărturisit că ea și soțul ei își mai doresc copii. „Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”, a declarat Anca Serea, pentru Click.ro. La 41 de ani, Anca Serea este mamă a șase copii. Patru dintre aceștia sunt cu Adi Sînă, iar doi copii sunt proveniți din primul său mariaj cu afaceristul Filip Poplingher. Fostul partener de viață a decedat în anul 2010, iar cei doi nu au fost niciodată căsătoriți legal.

"Sunt o persoană normală, ca și voi, care adoră să fie mamă"

Toți copiii Ancăi Serea au nume biblice: David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah. Bruneta a ales aceste nume în semn de recunoștință pentru tot ce i-a oferit Dumnezeu până acum. Din acest motiv, au apărut speculații în spațiul public în ceea ce privește religia sa. De exemplu, unii dintre oameni au suspectat-o că, de fapt, ar fi sectantă. Anca Serea a făcut însă pe blogul său declarații clare privind confesiunea pe care o are. Conform dezvăluirilor sale, vedeta este creștin-ortodoxă. „Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă, pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a scris prezentatoarea, pe blogul său.

Citește și:

Anca Serea are de tras din cauza anemiei severe de care suferă. «Am vertij în permanență»

Anca Serea nu mai scapă de problemele de sănătate: «Nu-mi permit să depun efort»

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net