Anca Serea a împlinit 41 de ani. Surpriza de la miezul nopții, pe care i-au făcut-o cei 6 copii

Ultima actualizare:

Anca Serea are șase copii și este, la 41 ani, câți a împlinit pe data de 2 februarie, o femeie și o mamă împlinită. La aniversarea ei, în miez de noapte, a primit o surpriză care a emoționant-o profund.

Anca Serea a împlinit 41 de ani
Anca Serea a împlinit 41 de ani

Anca Serea a împlinit 41 de ani pe data de 2 februarie. Vedeta a fost serbată de cei dragi, însă cele mai frumoase cadouri au venit de la copii, care au surprins-o, în miezul nopții, cu niște scrisori emoționante și pline de dragoste.

Mă simt liniștită, împlinită, apreciată… Clar că cea mai mare avuție și bogăție sufletească este faptul că sunt copiii sănătoși, David este în mediul în care și-a dorit să studieze… Iar cele mai frumoase cadouri nu sunt cele materiale. Poate când eram mai tânără îmi doream anumite obiecte, bijuterii, rochii, călătorii, dar cele mai frumoase momente și totodată daruri sunt acum cele în care sunt bine cu mine și sănătoasă”, a declarat pentru Click! Anca Serea. Cele mai frumoase cadouri le-a primit în dar de la copiii ei, scrisori în care micuții au pus toată dragostea lor pentru cea care le-a dat viață. ”Cele mai frumoase cadouri de anul acesta pentru ziua mea au venit de la copii, au fost scrisorile de la ei în miezul nopții”, mai spune aceasta.

Fiul cel mare studiază în Olanda

Întrebată cum se descurcă cu atâția copii, vedeta spune că are un ajutor de nădejde în bona filipineză. De anul trecut, fiul ei cel mare studiază peste hotare. „Este Universitatea Leiden, cea mai veche universitate din Olanda și top 20 din întreaga Europă. Universitatea a devenit casă pentru mai multe personalități, precum René Descartes, Rembrandt, Christiaan Huygens, Hugo Grotius, Baruch Spinoza. Îți voi fi mereu alături (știi tu, no matter what) și-ți doresc ca visul tău de a studia filosofia sa-ți aducă cunoașterea și să te îmbogățească și mai mult spiritual! Te iubesc, David”, a scris Anca Serea pe Instagram, cum a terminat liceul fiul ei.

Anca Serea este căsătorită cu solistul Adi Sînă

Are șase copii, pe ultimul l-a născut în august 2019, o fetiță pe nume Leah Maria. Anca Serea şi Adrian Sînă mai au împreună trei copii: pe Noah (8 ani), pe Ava (7 ani) şi pe Moise (5 ani). Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (20 ani) şi pe Sara (12 ani). Cu Adi este căsătorită de mai bine de 6 ani. Cununia religioasă au făcut-o în noiembrie 2015.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net