Anca Serea şi Adi Sînă, la munte cu cei mici de Ziua Îndrăgostiților

Ultima actualizare:

Au serbat 11 ani de relație, însă nu într-un mod romantic. Anca Serea și Adi Sînă au plecat la munte cu trei copii din cei șase.

anca serea exclusiv png

David se află la studii în Olanda, doi copilași au rămas acasă, așa că doar Moise, Ava și Noah și-au însoțit părinții. Așadar, ceea ce trebuia să fie exploziv, romantic și frumos în doi, a fost distractiv  pentru o gașcă de cinci persoane.

Micuții s-au dat cu sania pe pârtie, s-au bălăcit în piscina hotelului, s-au jucat ĺa locul de joacă special amenajat pentru copii, iar părinții i-au supravegheat încontinuu.

image

„Ziua Îndrăgostiților nu este doar pe 14 februarie, noi o celebrăm mereu, suntem îndrăgostiți unul de celălalt ca la început, așa că distracția cu copiii ne ajută și pe noi cei mari să uităm de griji, să intrăm în lumea lor. Ne bucurăm de tot ce este în jurul nostru, iar fără copii nu prea ne regăsim. Avem și momentele noastre în doi și le recomand tuturor. Să nu credeți că nu avem timp  și de noi. La munte este superb, vremea este perfectă”, a spus Anca Serea pentru Click! 

Anca Serea și Adi Sînă și-au schimbat planurile de Ziua Îndrăgostiților

Anca Serea și Adi Sînă împlinesc pe 14 februarie 11 ani de relație. Sunt căsătoriți de opt ani și, deși au şase copii, cei doi își fac timp și pentru momentele lor în doi. Cei doi aveau alte planuri pentru această zi importantă în istoria relației lor, însă au fost nevoiți să anuleze totul din cauza unor probleme de sănătate ale mamei Ancăi.

Așdar, în loc să plece într-o excursie romantică în doi, la Istanbul, s-au distrat cu copiii la munte.

Nu mai plecăm la Istanbul. Mama nu se simte bine și am decis să stăm pe aproape. Duminică plecăm la munte cu copiii, la schi, însă pentru seara de Sfântul Valentin vom avea o cină în doi. De obicei, când suntem acasă în București, nu stăm în casă. Mergem la un hotel. Nu avem de o zi speciala pentru romantism, Adi e mereu atent, iar o dată pe săptămâna avem momentele noastre de răsfăț. Este frumos, chiar dacă suntem o familie mare. Vă sfătuiesc să aveți timp mereu pentru voi", a spus Anca Serea, în urmă cu câteva zile, pentru Click!

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net