Cum petrec vedetele de Sfântul Valentin. Ce planuri au Anca Serea, Dorian Popa şi Cleopatra Stratan

Ultima actualizare:

Ziua de Sfântul Valentin este serbată și de vedete, iar unele dintre ele știu deja ce vor face luni, pe 14 februarie. Anca Serea va merge la munte cu soțul, dar și cu copiii, iar Dorian Popa va munci pe șantier, în Domnești, acolo unde construiește un complex rezidențial.

cub vedete de Sfântul Valentin png

Anca Serea şi Adi Sînă, 11 ani de relaţie

Anca Serea și Adi Sînă împlinesc pe 14 februarie 11 ani de relație. Sunt căsătoriți de opt ani și deși au şase copii, cei doi își fac timp și pentru momentele lor în doi. Aveau programată o escapadă la Istanbul de Sf. Valentin, însă au decis să rămână în țară și să se organizeze aici. 

Nu mai plecăm la Istanbul. Mama nu se simte bine și am decis să stăm pe aproape. Adi a furat startul acestei sărbători, iar diseară mă duce într-un loc frumos, e o surpriza și pentru mine. Duminică plecăm la munte cu copiii, la schi, însă pentru seara de Sfântul Valentin vom avea o cină în doi. De obicei, când suntem acasă în București, nu stăm în casă. Mergem la un hotel. Nu avem de o zi speciala pentru romantism, Adi e mereu atent, iar o dată pe săptămâna avem momentele noastre de răsfăț. Este frumos, chiar dacă suntem o familie mare. Vă sfătuiesc să aveți timp mereu pentru voi", a spus Anca Serea, pentru Click!.

Dorian Popa, la muncă, pe şantier

După zece ani de relație cu frumoasa Claudia, Dorian Popa vede cu alți ochi ziua de Sfântul Valentin. Petrece ziua muncind, iar cadoul celebrului artist pentru partenera sa a fost ușor de "ales".  

"Eu cred că sunt prea multe sărbători și clar, și prea multe zile libere de la stat, motiv pentru care eu voi munci așa cum fac zi de zi. E important să ne gândim la viitorul nostru, mai ales în aceste vremuri. Luni voi fi la muncă, pe șantier, iar seara acasă, pentru că acolo mă simt cel mai bine. În locul în care am investit și cu bani, și cu sufletul. Vom sta împreună, ne vom simți bine. Cât despre ce cadou îi voi face iubitei.. Știi, eu sunt un tip mai clasic, iar pentru mine cadourile sunt transferurile bancare. Fiecare știe ce își dorește, Claudia sunt sigur că știe deja ce vrea. După zece ani de relație, sunt norocos că nu e cu florile", a spus Dorian Popa, pentru Click!.

Cleopatra Stratan şi Eward Sanda, zi la spa

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt de doi ani împreună. După doi ani de relație, cei doi s-au căsătorit vara trecută. Vor petrece Sf. Valentin la un spa din București.

„Facem doi ani de când suntem împreună peste câteva zile, pe 11 februarie, vom sărbători și Valentine's Day. Și de când ne știm facem patru ani. Vrem să plecăm la finalul lunii martie la Disneyland împreună și să petrecem câteva zile împreună acolo", ne-a povestit Edward Sanda.

"Îmi doresc să fie ziua aia cât mai relaxantă, să mergem la spa, la masaj, după atâta muncă merităm și noi să ne relaxăm", spune și Cleopatra.    

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net